Viviana Sposub, după ce Andreea Bălan l-a acuzat pe George Burcea că a venit să ia fetele beat: „Refuz să cred că...”

 Ifrim Georgiana
.

Viviana Sposub, după ce Andreea Bălan l-a acuzat pe George Burcea că a venit să ia fetele beat. După doi ani de la despărțire, se pare că relația dintre cântăreață și fostul ei soț nu s-au ameliorat. Vineri, cei doi au fost implicați într-un nou scandal, iar actuala parteneră a actorului a reacționat la acuzațiile conform cărora George Burcea ar fi venit să-și viziteze fiicele în stare de ebrietate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub, după ce Andreea Bălan l-a acuzat pe George Burcea că a venit să ia fetele beat. La sfârșitul săptămânii trecute, Andreea Bălan a făcut mai multe declarații referitoare la implicarea financiară a lui George Burcea în creșterea celor două fiice pe care le au împreună. Vineri, Ella și Clara au petrecut alături de tatăl lor și de Viviana Sposub. Pe rețelele de socializare, Andreea Bălan a susținut că actorul a venit în stare de ebrietate în locuința sa și că „le traumatizează' pe cele mici spunându-le „lucruri urâte'.

burcea-1burcea-1

Cum a reacționat Viviana Sposub la acuzațiile pe care Andreea Bălan i le-a adus lui George Burcea. De-a lungul timpului, fosta prezentatoare de la „Dimineața cu noi' a preferat să stea departe de scandalul în care sunt implicați cei doi foști soți. Acum, aceasta a avut o reacție surprinzătoare!

Citește și: Un nou scandal între Andreea Bălan și George Burcea. Ce s-ar fi întâmplat când actorul s-a dus să ia fetițele:”Nu e prima dată când vine beat!'

Citește și: Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fiicelor sale. Andreea Bălan:„Nu a virat niciun ban timp de…'

Citește și: Regele Charles al III-a a fost sărutat de o femeie, alta decât soția lui, Camilla:„S-a uitat la mine și…'. Fiul Reginei a încălcat protocolul

Citește și: Andreea Mantea recunoaște că este o mamă exigentă:”Sunt mandră de David, dar nu îl recompensez pentru…”

Viviana Sposub, după ce Andreea Bălan l-a acuzat pe George Burcea că a venit să ia fetele beat

Pe rețelele de socializare, George Burcea a postat mai multe videoclipuri cu el, cele două fetițe și Viviana Sposub. Potrivit imaginilor, actorul le-a pregătit celor mici diferite feluri de mâncare, iar, la un moment dat, Clara este surprinsă în timp ce îi sărută mâna tatălui său.

În același timp, Andreea Bălan a postat un mesaj pe rețelele de socializare, acuzându-l pe George Burcea că a venit în stare de ebrietate să-și ia fetele, că a încălcat notificarea de a intra în curte și că își traumatizează copiii. Viviana Sposub a reacționat, imediat, la aceste acuzații.

„Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană „beată' ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile. Pace tuturor și înțelepciune!', a scris actuala parteneră a lui George Burcea pe contul de Instagram.

Andreea Bălan: „Nu e prima dată când vine beat'

Artista a susținut că George Burcea ar fi venit sub influența băuturilor alcoolice să-și ia fiicele. Potrivit spuselor acesteia, actorul ar fi început să țipe, afectându-le pe cele mici cu atitudinea nepotrivită.

„Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine' a scris Andreea Bălan pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton