Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. În ce ipostaze romantice s-au afișat împreună, în America: „Nu se putea altfel”

 Ifrim Georgiana
.

După o scurtă despărțire, Viviana Sposub și George Burcea au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste, fapt confirmat prin intermediul rețelelor de socializare. În aceste momente, cei doi se află în America, dat fiind că actorul este implicat în mai multe proiecte. Iată cum au anunțat împăcarea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zvonurile privind împăcarea dintre George Burcea și Viviana Sposub circulă dinaintea sărbătorilor de iarnă. Pe atunci, prezentatoarea de la Kanal D dădea de înțeles că se pregătește pentru o vacanță prelungită peste Ocean, acolo unde stabilit actorul. Despărțirea oficială a avut loc în urmă cu două luni, însă au existat mai multe tentative de împăcare, judecând după imaginile publicate în mediul online.

bi8bi8

Citește și: Viviana Sposub, după zvonurile împăcării cu George Burcea: „Singură până într-un punct'. S-a întors recent din America

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat? Detaliile care indică că sunt din nou un cuplu

Citește și: Cu ce dietă a slăbit Roxana Nemeș înainte de Survivor All Stars: „Mă simt super energică. Nu mi-a făcut foame”. Ce dezvăluie artista despre participarea la competiția din Republica Dominicană / EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Andreea Berecleanu la începutul carierei. Avea 18 ani și era o tânără superbă

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat

Speculațiile privind împăcarea dintre George Burcea și Viviana Sposub se confirmă. Pe rețelele de socializare, șatena a publicat un videoclip cu actorul, surprinși într-o ipostază destul de romantică. Cei doi s-au filmat unul lângă celălalt, în timp ce-și zâmbesc și se privesc cu multă afecțiune, semn că sentimentele dintre ei sunt mai puternice decât disputele care i-au separat în ultimul timp.

Se pare că Viviana Sposub va petrece aproximativ o lună peste Ocean, conform declarațiilor pe care le-a făcut în urmă cu ceva timp, și urmează să aflăm care sunt planurile cuplului.

„În sfârșit!'/ 'Ce frumos!'/ 'Mă bucur mult pentru voi'/ 'Sunteți predestinați, nu se putea altfel'/ 'Frumoșilor'/ 'Felicitări, să fiți iubiți'/ 'Dacă v-ați împăcat, mă bucur mult pentru voi', sunt câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Ce pact au făcut George Burcea și Viviana Sposub

Goerge Burcea și Viviana Sposub nu au vorbit niciodată public despre motivele despărțirii lor. S-a zvonit că șatena visa să-și construiască o carieră în America, în timp ce actorul dorea să revină în România, pentru a le fi alături celor două fiice din căsnicia cu Andreea Bălan. Surse apropiate cuplului au dezvăluit că fosta prezentatoare TV ar fi fost nemulțumită de comportamentul lui George Burcea, care a făcut tot posibilul pentru a o recuceri.

„Au făcut un pact ciudățel. Ea i-a spus că vor rămâne un soi de prieteni până când se va decide dacă el s-a schimbat și dacă relația poate continua. Iar el, pentru că este un om foarte bun și pentru că o iubește foarte mult, a acceptat.

Iar de atunci face tot ceea ce-i stă în putință pentru a o recuceri', a declarat o persoană din anturajul celor doi, pentru  Cancan.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton