Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, la nici două luni de la despărțire: „I-a mai dat o șansă”. Cum au fost surprinși împreună zilele trecute

 Ifrim Georgiana
.

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, la nici două luni de la despărțire. La mijlocul lunii iulie, Viviana Sposub anunța despărțirea de George Burcea, după o relație de 3 ani. Problemele dintre ei ar fi apărut după lunile petrecute în SUA, căci fosta prezentatoare TV spera să-și construiască o carieră peste Ocean, în timp ce actorul își dorea să revină în țară. Zilele trecute, cei doi au fost surprinși împreună, iar o sursă apropiată cuplului a confirmat împăcarea. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, la nici două luni de la despărțire. Povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și Geroge Burcea s-a înfiripat la filmările emisiunii „Ferma', în urmă cu 3 ani. După câteva luni petrecute în SUA, fosta prezentatoare TV a anunțat despărțirea de cunoscutul actor, confirmând zvonurile existente de ceva vreme. Niciunul nu a comentat motivele separării, dorindu-și să traverseze această perioadă în intimitate și discreție. Ei bine, de curând, George Burcea și Viviana Sposub au fost surprinși, din nou, împreună, iar un apropiat al celor doi a confirmat faptul că și-au mai acordat o șansă.

p11p11

Citește și: Ce probleme de sănătate are Viviana Sposub, după despărțirea de George Burcea: 'Durerea s-a agravat. Am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să…'

Citește și: Înainte de George Burcea, Viviana Sposub s-a iubit cu Radu Ciucă, un apropiat al lui Măruță: „Am suferit foarte mult după ea”

Citește și: Cum arată Delia Matache fără strop de machiaj. Ce intervenții estetice are cântăreața, la 41 de ani: „Pentru o bătrânețe frumoasă…”

Citește și: Cum i s-a schimbat viața arhitectei Andra Marinescu de la Visuri la Cheie, după divorț: „Trebuie să știi să suporți singurătatea și să o gestionezi”

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, la nici două luni de la despărțire

Deși s-au despărțit, George Burcea și Viviana Sposub au decis să-și mai acorde o șansă. La sfârșitul săptămânii trecute, cei doi au fost surprinși împreună, într-o plimbare pe străzile Capitalei. Fosta prezentatoare TV ținea în mână un buchet de flori, deși în urmă cu ceva timp, s-a afișat pe rețelele de socializare în compania altui bărbat.

Deocamdată, actorul și fosta prezentatoare TV nu au comentat schimbările din viața sentimentală, însă o sursă apropiată lor a confirmat împăcarea. Cei doi și-au recunoscut sentimentele în urmă cu 3 ani, pe vremea când erau participanți în emisiunea „Ferma', iar relația lor a constinuat și după încheierea filmărilor.

„S-au împăcat, Viviana i-a mai dat o șansă', a declarat un apropiat de-al celor doi pentru FANATIK.

De ce s-au despărțit George Burcea și Viviana Sposub

Deși George Burcea și Viviana Sposub au fost discreți în privința despărțirii, o sursă apropiată a vorbit despre problemele din relația lor. Se pare că fosta prezentatoare TV aspira să-și construiască un viitor în SUA, în timp ce actorul voia să fie aproape de fiicele lui, care locuiesc în București cu Andreea Bălan. Aspirațiile diferite ar fi produs ruptura dintre cei doi, după o relație care a durat mai bine de 3 ani.

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. (…). Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo.

Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura', povestea sursa citată, pentru cancan.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton