Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat într-un nou apartament. Imagini din locuința lor: „Nu dispune de living, dar...”

.

Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat într-un nou apartament. De curând, Viviana Sposub a anunțat că a devenit proprietara unui nou apartament. Pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV le-a făcut fanilor un tur virtual al locuinței în care stă cu George Burcea, iar curiozitățile s-au adunat în secțiunea de comentarii. Iată cum arată noul cămin al Vivianei Sposub și al iubitului ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat într-un nou apartament. Viviana Sposub a debutat în televiziune în rolul de prezentatoare meteo, în cadrul Observatorului de la Antena 1. Ulterior, fosta asistentă TV a participat la mai multe emisiuni celebre, precum „Ferma’ (2020) sau „Bravo, ai stil!’ (2022). În plan personal, Viviana Sposub formează un cuplu cu actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Aceștia și-au oficializat relația în urmă cu trei ani și plănuiesc să-și întemeieze o familie, potrivit declarațiilor făcute în ultimul timp.


De curând întoarsă din vacanța din Costa Rica, Viviana Sposub a decis că e momentul pentru o schimbare, așa că s-a mutat într-un nou apartament alături de George Burcea. Pe contul de TikTok, fosta asistentă TV a publicat un videoclip cu interiorul locuinței lor, pentru a le dezvălui fanilor cum arată imobilul.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea au fost jefuiți în vacanța din Costa Rica: „Ne-a furat telefoanele și nu numai…'


Citește și: Ce relație are cum Andreea Bălan cu Viviana Sposub, iubita lui George Burcea: „La început mi s-a părut prea… Nu aș fi vrut să înșire femeile, să vină la fetițe…'

Citește și: Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii. A format un cuplu cu Alexandra Stan timp de 4 ani

Citește și: Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei ei, internată într-un centru de recuperare: „Nu există cale de vindecare. Are probleme…'


Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat într-un nou apartament

Pe rețelele de socializare, Viviana Sposub a anunțat că s-a mutat și le-a făcut internauților un tur al apartamentului cu două camere. Fosta asistentă TV a găsit o locuință spațioasă, care corespunde nevoilor ei și ale lui George Burcea, chiar dacă nu este dotată cu living.

„M-am mutat într-un nou apartament și facem turul! În bucătărie este cu roz și cu mov, exact așa cum este în tot apartamentul. Holul, cu această balerină superbă (n.r. – o pictură). Primul dormitor care este mov. Iubesc să am plante în casă pentru că aduc prosperitate. Și abia aștept să am grijă de noii mei prieteni. Acesta este al doilea dormitor. Apartamentul nu dispune de living, dar pe mine, sincer, nu mă deranjează. Mă bucur că am foarte multe spații de depozitare’, a spus Viviana în timpul prezentării casei.


Cum s-au cunoscut Viviana Sposub și Goerge Burcea

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut în urmă cu trei ani, pe platoul de filmare al emisiunii „Ferma’, de la ProTV. Fosta prezentatoare TV a vorbit deschis despre relația lor, susținând că și la ei există momente tensionate și certuri, însă mereu reușesc să ajungă la un numitor comun.


„Prima dată când ne-am întâlnit a fost pe platourile de filmare de la Ferma’ și de atunci suntem de nedespărțit. Întâmplarea face că da, suntem din același oraș, am frecventat aceleași locuri, doar că între noi există și diferența de vârstă, aveam alte cercuri de prieteni. Tu când veneai la cluburi pe lângă blocul meu, eu eram mică, mă jucam în nisip. (…)

Se întâmplă să ne mai ciondănim, pentru că suntem oameni. Eu mă aprind mai repede, mă supăr destul de repede, dar după aceea îmi trece și vreau să dau timpul înapoi: Hai, iubire, că nu a fost așa!’ Și de acum se supără el. Dar reușim întotdeauna să ajungem la un numitor comun și nu cred că stăm prea mult timp supărați, că stăm și în aceeași casă și ar fi culmea să stăm supărați, adică avem lucruri de făcut’, a spus Viviana Sposub, potrivit unica.ro.

Sursa foto: Facebook