Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu, după 2 ani de relație. Momentul a avut loc pe scenă, în fața spectatorilor: „Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu câteva zile, Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe iubita lui Oana Moșneagu. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 2 ani, însă s-au cunoscut în anul 2019, în timpul castingului pentru serialul „Fructul Oprit'. Cererea în căsătotorie s-a desfășurat pe scenă, în fața spectatorilor, iar momentul a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare. Iată cum a reacționat actrița și ce declarație de dragoste i-a făcut partenerul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-a înfiripat în urmă cu doi ani. Cei doi actori se cunosc din anul 2019, atunci când au susținut probe pentru serialul „Fructul Oprit'. Ulterior, s-au reîntâlnit la repetițiile pentru „Adela', însă abia mai târziu și-au recunoscut sentimentele. La începutul relației, Vlad Gherman și logodnica lui au ales să meargă la terapie de cuplu, motivând că ambii aveau un „background tumultuos și răni din trecut'.

294517794_115026911166917_4423346832942971205_n294517794_115026911166917_4423346832942971205_n

Citește și: Vlad Gherman, jefuit la Roma. A rămas fără telefon, la metrou. Oana Moșneagu: „El se bucură acum că doar eu am rămas cu cardurile active…”

Citește și: Cum s-au cunoscut Oana Moșneagu și Vlad Gherman: „Inițial, m-a refuzat după ce am chemat-o la mine acasă… O perioadă au fost mai reci interacțiunile noastre' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Iulian Clonț de la Insula Iubirii, sezonul 7. E căsătorit de 10 ani cu Cristina Rancov, mai tânără cu 20 de ani

Citește și: Vica Blochina, totul despre operația la stomac. Cât a costat-o, cât a slăbit și cum decurge recuperarea: „Nu l-am tăiat, l-am pliat. Nu ai semne pe burtă și nici nu te doare' / EXCLUSIV

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

Vineri, 11 august, Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu, la sfârșitul spectacolului „Îmblânzirea Scorpiei', desfășurat la Palatul Mogoșoaia de lângă București. Momentul s-a desfășurat pe o scenă improvizată, sub privirile spectatorilor și a colegilor de breaslă, iar cei doi au părut vizibil emoționați.

„Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa, cu traume, cu griji, și cel mai important lucru în ăștia doi ani e că Oana m-a ajutat enorm să fiu un bărbat complet. Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi și îmi doresc ca acest în fiecare zi să fie alături de tine', a zis actorul, care apoi s-a așezat în genunchi în fața iubitei, cu inelul în mână.

Atunci când partenerul ei i-a adresat marea întrebare, Oana Moșneagu a acceptat să-i fie soție și l-a luat în brațe.

Vlad Gherman planifica, de ceva vreme, cererea în căsătorie

În februarie, Vlad Gherman anunța că intenționează să o ceară în căsătorie pe Oana Moșneagu, un pas pe care l-au convenit împreună.

„Am în plan să o cer în căsătorie pe Oana. Ea oricum știe. Nu o să fie o chestie: da, vezi că mâine te cer, dar nici nu o să fie o chestie la care ea să nu se aștepte.

Da, e o chestie discutată și cu cât înaintăm în relația asta ne dăm seama că e din ce în ce mai bine. Am trecut de pragul acela, când treci de perioada „honey moon' (n.r. – luna de miere) și așa, suntem din ce în ce mai bine și asta ne face pe amândoi să credem că e ce trebuie și că urmează și pasul ăla. Vedem când, eu zic că există un time perfect pentru toate. Nu știu dacă anul acesta se va întâmpla, o să vedem', a declarat Vlad Gherman în februarie.

Cum s-au cunoscut Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Într-un interviu pentru VIVA!, Oana Moșneagu a povestit cum l-a cunoscut pe logodnicul ei, Vlad Gherman. Inițial, cei doi au avut o relație de colegialitate și obișnuiau să se întâlnească pe platoul de filmări, iar mai târziu, au decis să acorde o șansă unei povești de dragoste.

„Noi ne-am cunoscut în 2019, când eu am dat casting pentru personajul din „Fructul Oprit, am avut proba de casting chiar cu Vlad. Am filmat împreună în serial, apoi ne-am reîntâlnit la repetițiile pentru „Adela. Până în vara anului trecut, nu a fost niciodată între noi mai mult decât colegialitate și apoi prietenie. Lucrurile s-au schimbat la un moment dat, pe parcurs, și, odată ce Vlad a făcut primul pas, de acolo parcursul a fost unul foarte dinamic, dar uite că s-a ajuns să avem o relație de un an și ceva deja', a declarat Oana Moșneagu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton