Ce declarație de dragoste i-a făcut Vlad Gherman iubitei lui, Oana Moșneagu: „Iubesc să învăț să te iubesc”. Reacția actriței

 Ifrim Georgiana
.

Povestea de dragoste dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu a început în urmă cu aproximativ un an. La începutul relației, cei doi au apelat la terapie de cuplu, pentru a se vindeca de traumele din relațiile anterioare. Pe rețelele de socializare, actorul i-a făcut o adevărată declarație de dragoste iubitei lui, mărturisindu-i cât de mult o iubește. Iată cum a reacționat Oana Moșneagu când a citit mesajul romantic!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și-a oficializat relația cu Oana Moșneagu. Cei doi formează un cuplu de aproximativ un an și au fost extrem de deschiși cu privire la sentimentele pe care le au. La începutul poveștii de dragoste, actorii au apelat la ajutorul unui terapeut de cuplu, susținând că ambii aveau un „backgorund destul de tumultos' și „răni din trecut'. Recent, pe contul personal de Instagram, Vlad Gherman a publicat o fotografie cu iubita lui, în dreptul căreia a scris câteva rânduri pline de romantism.

vla01vla01

Citește și: Ce discuție a avut Cristina Ciobănașu cu Oana Moșneagu, după ce actrița s-a cuplat cu fostul ei iubit, Vlad Gherman: „Am luat-o deoparte și…'

Citește și: Cristina Ciobănașu încă e afectată la doi ani după ce s-a despărțit de Vlad Gherman: „Ascult muzica noastră și plâng”

Citește și: Cât costa rochia purtată de Gina Pistol în finala Chefi la cuțite 2023. Prezentatoarea TV a marcat ultima apariție televizată

Citește și: Cine i-a făcut cunoștință lui Miron Cozma cu Marinela Nițu, fosta lui soție: „I-am prezentat-o Danei, mama copiilor mei. Oricât ne-am despărțit, Dumnezeu mi-o trimite iar'

Ce declarație de dragoste i-a făcut Vlad Gherman iubitei lui, Oana Moșneagu, pe internet

Deschis din fire, Vlad Gherman a ținut să-i facă o declarație de dragoste iubitei lui, Oana Moșneagu, pe rețelele de socializare. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an și spun că și-ar dori să-și întemeieze o familie. În declarația pe care i-a făcut-o partenerei sale, actorul a lăsat să se înțeleagă că relația lor nu este numai lapte și miere, însă odată cu trecerea timpului, sunt tot mai apropiați și depășesc împreună obstacolele care le ies în cale.

„Ea și cu mine suntem doi adulți la școală. Învățăm împreună în fiecare zi să iubim. E greu să treci clasa fără restanțe, e greu să iei 10 la toate materiile care fac parte din programa școlară a iubirii. Împreună suntem mai disciplinați, împreună învățăm mai bine și am început amândoi să venim acasă cu carnetul plin de note bune! Sperăm să fim premianți de la un an la altul mai ales că această școală nu se termină niciodată. @oana_mosneagu iubesc să învăț să te iubesc!', a scris Vlad Gherman în mediul online.

În secțiunea de comentarii, Oana Moșneagu a reacționat la declarația publică de dragoste: „Măi, iubituleeeee'.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu își doresc să devină părinți

În urmă cu ceva timp, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au susținut că își doresc să devină părinți. Deocadată, însă, cei doi actori se concentrează pe carieră și pe obiectivele personale.

„Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Își dorește (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria.’, a declarat Oana Moșneagu în emisiunea lui Capatos.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton