Vlad Gherman, când a fost întrebat dacă l-a afectat despărțirea de Cristina Ciobănașu: "Părea imposibil la început, dar..."

 Dumba Gabriela
.

A trecut aproape un an de când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit! Între timp, tânărul și-a refăcut viața alături de Oana Moșneagu și povestește cum se simte acum, cu noua sa viață și ce sentimente îl mai leagă de fosta iubită. Vlad Gherman spune că a reușit să treacă peste despărțire, deși părea imposibil inițial.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Despărțirea nu a fost ușoară nici pentru Vlad Gherman, nici pentru Cristina Ciobănașu, așa cum au declarat în repetate rânduri. Cei doi tineri actori au fost împreună timp de nouă ani și toată lumea se aștepta la o nuntă, în nici un caz la despărțire. Dar s-a întâmplat și acum, la un an distanță, amândoi au depășit momentul.

32423242

Ce spune Vlad Gherman despre despărțirea de Cristina Ciobănașu și în ce măsură l-a afectat

Recent, Vlad Gherman a organizat o sesiune de întrebări pe contul personal de Instagram, iar cei de acasă l-au bombardat cu mesaje despre fosta iubită.

Actorul a fost întrebat dacă îl mai afectează despărțirea de Cristina Ciobănașu, așa că a vrut să lămurească întreaga situație:

„Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! Nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm„, , a declarat Vlad Gherman.

Citește și: Vlad Gherman, mărturisiri dureroase după despărțirea de Cristina Ciobănașu:'Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc'/ EXCLUSIV

Citește și: Dovada că și Cristina Ciobănașu suferă după despărțirea de Vlad Gherman:'Mă țin să mă adun'

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Oana Moșneagu lui Vlad Gherman, de ziua lui:„M-a blocat, am înlemnit’

Citește și: De ce și-au ținut Vlad Gherman și Oana Moșneagu relația secretă, jumătate de an:„Aveam frica asta’

Cum a trecut Cristina Ciobănașu peste despărțirea de Vlad Gherman

Anul trecut, când trecuseră doar câteva luni de la despărțirea de Vlad, Cristina ne-a vorbit despre relația pe care o avea atunci cu fostul partener și cum a gestionat despărțirea de bărbatul care a fost „prima sa iubire’.

„Lucrurile încep să se așeze încet-încet și asta îmi dă încredere că vor veni și zile mai însorite. Într-adevăr, a fost o perioadă foarte solicitantă pentru că a trebuit să caut în mine resursele să funcționez la capacitate maximă pentru toate proiectele în care sunt implicată, în condițiile în care, pe plan personal, nu am mai avut acea stabilitate cu care eram obișnuită”, ne declara Cristina Ciobănașu în urmă cu un an.

„Nu a fost ușor, a fost o perioadă extrem de dificilă, pe care am gestionat-o cum am putut. Am început să merg la psiholog, încerc să mă concentrez pe muncă și încerc să fac lucruri pentru mine, lucruri care îmi fac plăcere”, mai spunea Cristina pentru VIVA!.

Cristina a confirmat atunci că Vlad Gherman a fost prima ei iubire, dar despărțirea a fost inevitabilă.

Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată.

Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate„, mai spunea Cristina atunci.

Vlad Gherman s-a cuplat cu Oana Moșneagu, după despărțirea de Cristina Ciobănașu

La ceva vreme de la despărțire, actorul și-a găsit din nou liniștea, de data aceasta în brațele Oanei Moșneagu, colega lui de platou.

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra.

Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc.

Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare.”, a povestit Vlad Gherman, pe contul lui de Youtube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton