Cum arată costumele pe care Vlad Gherman le va purta la nunta cu Oana Moșneagu: „Elegant și parcă desprins dintr-un film cu James Bond” / Detaliul brodat pe gulerul sacoului

 Ifrim Georgiana
.

Au mai rămas doar câteva zile până la nunta lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu. La fel ca soția lui, actorul va purta două ținute în ziua evenimentului, create după gusturile și măsurile sale. Ieri a fost la ultima probă și le-a prezentat fanilor, în premieră, costumele. Un detaliu semnificativ este brodat pe gulerul sacoului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe 2 iunie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc religios, apoi își așteaptă invitații la petrecere. Nunta o vor face în același local unde și-au celebrat iubirea Gina Pistol și Smiley, anul trecut. Cei doi actori s-au căsătorit civil la începutul lunii aprilie, iar acum se pregătesc să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

ufouufou

Citește și: Cum a fost prima întâlnire dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, după ce el s-a căsătorit cu Oana Moșneagu: „Mă topesc pe loc dacă mă atinge…'

Citește și: Oana Moșneagu a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma, la două săptămâni de la cununia civilă:  „Am avut parte de patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez” / Vlad Gherman s-a distrat cu prietenii în Amsterdam

Citește și: Cum arăta Mădălina Ghenea în adolescență: „Aveam doar 14 ani când am început să lucrez ca model. Mama mea mă numea…'. Era o copilă superbă

Citește și: Mama Geta a dezvăluit, în direct, la Pro TV, că fiul ei, Culiță Sterp, își înșală viitoarea soție. Daniela Iliescu a reacționat dur: „Când creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură e jale”

Cum arată costumele pe care Vlad Gherman le va purta la nunta cu Oana Moșneagu

Oana Moșneagu a anunțat deja că va purta două rochii de mireasă și nici Vlad Gherman nu se lasă mai prejos. Actorul și-a ridicat ieri costumele de la croitor, după o ultimă probă, și le-a prezentat, în premieră, pe rețelele de socializare. O ținută o va îmbrăca în biserică, iar alta este destinată petrecerii de nuntă. Pe gulerul sacoului este brodată data evenimentului, dar și inițialele prenumelor lor: „O&V 02.06.2024'. Pe manșeta mânecii de la cămașă apar doar inițialele lui.

Primul costum, cel pe care Vlad Gherman îl va purta în biserică, este complet negru și foarte elegant. Cămașa mirelui este de un alb imaculat, iar pantofii din piele neagră.

Cel de-al doilea costum, destinat petrecerii, este de culoare gri, de asemenea foarte elegant. Pantofii sunt tot negri, iar la sacou poartă o batistă albă, accesoriu care aduce un plus de rafinament ținutei.

„Au mai ramas 10 zile până la nuntă, iar acum vreau să vedem împreună, în premiera, cum arată costumele mele pentru marele eveniment! Având tematica „Visul unei nopți de vară', am vrut ca la petrecere să am un costum deosebit, iar pentru biserică am ales un costum clasic, elegant și parcă desprins dintr-un film cu James Bond!', a scris Vlad Gherman în dreptul videoclipului.

Oana Moșneagu va purta două rochii de mireasă

Și Oana Moșneagu va purta două ținute în ziua cea mare. e. Tânăra actriță a probat zeci de rochii, iar, la final, proaspătul ei soț, Vlad Gherman, a ajutat-o să aleagă două dintre ele. Prima e simplă și clasică, iar a doua mulată, dar suficient de comodă cât să-i merită artistei să se miște în voie pe ringul de dans, la petrecere.

„Prima este mai clasică și mai simplă. O voi purta la cununia religioasă și la petrecere până la dansul mirilor. După am ales o rochie mai comodă, la fel de frumoasă, destul de strâmtuță, sper să mă pot desfășura. Cea pe care am ales-o era printre primele pe care le-am probat. După ce am probat 70, m-am întors la una dintre primele zece‘, Oana Moșneagu pentru unica.ro.

Sursa foto: Instagram/ Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton