Vlad Huidu se operează pentru a elimina pietrele de la rinichi: „Este foarte trist că...”

 Ifrim Georgiana
.

Vlad Huidu va trece printr-o intervenție chirurgicală. Giulia Anghelescu și soțul ei se cunosc de 18 ani și sunt căsătoriți de un deceniu. Pe rețelele de socializare, artista a declarat că partenerul ei de viață va trece printr-o procedură medicală pentru a scăpa de „durerile care l-au măcinat în ultimele zile'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La jumătatea lunii iunie, cuplul a împlinit 10 ani de căsnicie. Cei doi se cunosc de 18 ani, iar abia după doi ani și-au dat seama că și doresc mai mult decât o relație de prietenie. Pe rețelele de socializare, Giulia Anghelescu obișnuiește să le povestească fanilor experiențe din viața de zi cu zi. De această dată, artista a anunțat că soțul ei va fi supus unei intervenții chirurgicale. Procedura va avea loc în dimineața zilei de luni, 19 septembrie.

giulia-1giulia-1

Vlad Huidu va trece printr-o intervenție chirurgicală. Mai exact, Vlad Huidu se operează pentru a elimina pietrele de la rinichi. Pe contul său de Instagram, artista a făcut câteva declarații despre starea de sănătate a soțului ei și despre procedura medicală pe care urmează să o efectueze.

Citește și: Giulia și Vlad Huidu au fost despărțiți un an și jumătate. Cum s-au împăcat:”Am luat-o de la zero”/ EXCLUSIV

Citește și: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu:”A fost dificil și dureros”. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a amenajat Cristina Bâtlan casa. S-a inspirat din cultura japoneză:„Nu am mobilă la înălțime, nu am nicio canapea'

Citește și: Alin Oprea s-a întâlnit cu fosta soție la tribunal. Mesajul surprinzător pe care i l-a transmis:”Acel moment delicat în care…”

Vlad Huidu se operează pentru a elimina pietrele de la rinichi

Duminică, Vlad Huidu va fi internat în spital, iar luni va avea loc intervenția medicală. Aceasta se confruntă cu probleme renale, iar durerile din ultima perioadă l-au determinat să apeleze de urgență la ajutorul medicilor.

„Deci soțul este foarte trist că nu poate să mă acompanieze în acest weekend deoarece duminică se internează, iar luni dimineață se operează. Trebuie să scoată pietricica pe alte căi decât se aștepta. Deocamdată are o stare bună, dar este destul de importantă această intervenție ca să scape de aceste dureri', a declarat Giulia Anghelescu pe rețelele de socializare.

Giulia Anghelescu și soțul ei au împlinit 10 ani de căsătorie

La jumătatea lunii iunie, cei doi soți au sărbătorit 10 ani de mariaj. Giulia și Vlad Huidu se cunosc de aprope 20 de ani și au demonstrat că pot depăși împreună orice obstacol. Relația nu a fost lipsită de provocări, căci, timp de un an și jumătate, aceștia s-au separat.

Ulterior, aceștia au decis să mai acorde o șansă relației și și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celalalt. Cei doi soți au împreună doi copii, pe Sabina Antonia și Eduard Mikael.

„Se zice că primul hop într-o relație este atunci când se împlinesc trei ani și noi am vrut să respectăm asta. (râde) Glumesc! Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt.

Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos, deși asta e în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale lui, el își dorea ca eu să fiu mai des acasă și mai puțin la concerte, și din multe certuri mici și banale am ajuns să ne despărțim. Despărțirea a fost însă cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla la momentul acela, pentru că ne-a ajutat să ne clarificăm sentimentele și dorințele', a mărturisit artista, într-un interviu pentru Viva!.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton