Vlada și Antoni de la Casa Iubirii s-au despărțit și nu mai locuiesc împreună. Care a fost motivul: „Eu nu sunt sfântă. Am făcut...”

 Ifrim Georgiana
.

Vlada și Antoni de la „Casa iubirii' s-au despărțit și au făcut primele declarații pe marginea subiectului. Cei doi au reluat povestea de dragoste după finala show-ului și s-au mutat împreună, însă au realizat că nu sunt compatibili. Motivele separării le-au dezvăluit chiar ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Antoni Rosa și Vlada Petcu au format un cuplu controversat în cel de-al doilea sezon „Casa iubirii'. Au părăsit emisiunea despărțiți, dar au reluat povestea de dragoste imediat după difuzarea finalei. Relația lor părea că evoluează frumos, mai ales că s-au și mutat împreună, în București. Astăzi, la doar câteva săptămâni distanță, Antoni și Vlada sunt iar despărțiți, iar ea a părăsit apartamentul în care locuiau.

ca10ca10

Citește și: Antoni și Vlada de la „Casa iubirii' s-au împăcat, după marea finală a showului: „Ne-am dat seama că aveam sentimente foarte puternice”

Citește și: Antoni și Vlada nu mai pot participa la marea finală a emisiunii Casa iubirii: „Din păcate…„ / Care este motivul pentru care s-a luat această decizie

Citește și: Cine sunt și cum arată părinții Corinei Caciuc. Ce cred viitorii socri ai lui Laurențiu Reghecampf despre relația dintre fiica lor și antrenor

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, după ce Gheboasă a fost prins de DIICOT cu canabis: „Se jura cu mâna pe inimă că nu a consumat substanțe interzise. Riscă să facă închisoare'

Vlada și Antoni de la Casa Iubirii s-au despărțit

Antoni a anunțat despărțirea de Vlada pe rețelele de socializare, deși, cu doar câteva săptămâni în urmă, păreau că sunt dispuși să lupte pentru relația lor. Foștii concurenți de la „Casa iubirii' nu mai locuiesc împreună, asta pentru că ea a părăsit deja apartamentul. Totuși, Antoni dă de înțeles că lasă o portiță deschisă pentru o eventuală împăcare.

„Eu și Vlada nu mai formăm un cuplu. Nu știu unde stă, asta s-o întrebați pe ea. Probabil și-a găsit pe cineva la care să stea.

Din câte am vorbit, nu era la Focșani, e prin București. Asta e situația. E prea din scurt să dăm verdictul încă, timpul le va aranja pe toate', a spus Antoni, într-un live pe TikTok.

„Eu nu sunt sfântă, încă îl iubesc'

Vlada spune că despărțirea a fost provocată de neînțelegerile dintre ei, însă subliniază că vina este comună. Regretă că relația s-a încheiat atât de repede, mai ales că încă are sentimente pentru Antoni.

„Am greșit amândoi. Amândoi ne-am zis vorbe urâte la nervi, amândoi am fost motivul certurilor. Amândoi am făcut totul, pentru că într-o relație nu greșește doar o persoană, greșesc amândoi.

Eu nu sunt sfântă, nici el nu-i un sfânt. Am greșit și eu, a greșit și el. Am spus eu vorbe urâte, a spus și el vorbe urâte. Am făcut eu una, a făcut și el ceva. Nu-i doar vina lui și nici doar vina mea. Sunt supărată, îmi pare rău că s-a terminat relația asta, pentru că eu pe băiatul ăsta încă îl iubesc, chiar dacă ne-am despărțit. Dar dacă am ajuns în punctul ăsta, să nu ne mai înțelegem, de ce să stăm așa și să ne facem rău unul altuia?', a povestit Vlada în mediul online.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton