Vladimir Drăghia, despre Jaguaru după ce l-a văzut la Insula de 1 milion: ”Mi-ar fi frică să mă întrec cu el acum. Nu știu dacă s-a mai maturizat, dar...” / S-au luptat pentru premiul din primul sezon Exatlon România

 Calin Maria Bianca
.

Vladimir Drăghia, despre Jaguaru după ce l-a văzut la Insula de 1 milion. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ionuț Sugacevschi, alias Jaguaru, participă acum la Insula de 1 milion de la Kanal D. Telespectatorii au fost surprinși să-l vadă, din nou, pe micile ecrane după experiența Exatlon, însă nu doar aceștia, ci și Vladimir Drăghia, mai ales că au participat amândoi în primul sezon Exatlon România și se cunosc destul de bine!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Recent, Vladimir Drăghia a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us!”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, la Kanal D2, unde au vorbit pe larg despre reality show-ul Insula de 1 milion'. Au discutat pe larg despre provocările tot mai intense din cadrul competiției, însă totodată cele două prezentatoare au așteptat reacția lui Vladimir Drăghia despre Jaguaru, fostul său rival la Exatlon România.

jaguaru-1jaguaru-1

Citește și: Cine este Ionuț Sugacevschi, de la Insula de 1 milion. A participat la primul sezon Exatlon și era numit „Jaguarul'

Citește și: Jaguaru de la Insula de 1 milion a fost în comă de gradul 5 din cauza unui accident vascular cerebral: „Am avut 1% șanse de supraviețuire”

Citește și: Unde a plecat Mirela Retegan în plin scandal cu foștii angajați din Gașca Zurli: „Mă întorc cu foarte multe idei, răspuns la întrebările mele din ultima vreme”

Citește și: Cum a slăbit Cristina Spătar 5 kilograme, fără diete drastice: 'Mi-am făcut analize. Trebuie să elimin glutenul și lactoza' / Ce i-a recomandat nutriționistul

Vladimir Drăghia, despre Jaguaru după ce l-a văzut la Insula de 1 milion

Vladimir Drăghia nu a ezitat și a spus din prima faptul că l-a remarcat pe Jaguaru la Insula de 1 milion de la Kanal D, ba chiar a avut cuvinte de laudă pentru el. Actorul a spus că fostul său rival de la Exatlon, sezonul 1, s-a schimbat foarte mult și este mai bine pregătit fizic ca niciodată, astfel că nu s-a sfiit să recunoască că i-ar fi teamă să se lupte cu el în prezent.

Mi se pare mai în formă ca niciodată, arată foarte bine. Mi-ar fi frică să mă întrec cu el acum. Și atunci îmi era frică… Nu știu dacă s-a mai maturizat'a spus Vladimir despre fostul său rival de competiție.

Ei bine, de la discuția despre Jaguaru, Ilinca Vandici a vrut să afle ce părere are Vladimir Drăghia despre competiția Insula de 1 milion de la Kanal D, dar și dacă va mai exista empatie, după luptele pentru brățări, pentru hrană și pentru putere.

Sunt sigur că va exista empatie în junglă. Fiind un optimist convins, îmi place să cred că oamenii cu cât au mai puțin, cu atât sunt mai empatici'. (…). Mi se pare foarte interesant dacă oamenii văd (prin intermediul probelor) cine e cel mai perspicace dintre ei', a adăugat Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia: „Să câștige cel mai bun'

Deși a vorbit despre cel care i-a fost rival la Exatlon România, sezonul 1, și anume Jaguaru, Vladimir Drăghia nu a spus că își dorește ca el să câștige, chiar dacă a avut multe laude pentru el. Totuși, a precizat că urmărește emisiunea și își dorește ca cel mai bun să plece acasă cu marele premiu pus la bătaie!

 Fiind atât de mulți oameni acolo, de câștigat sunt cele mai multe șanse să câștige cel mai bun. Este suficient timp cât să se cunoască între ei, trec prin suficiente lucruri împreună … Timpul cerne și va fi greu să câștige cineva care nu merită , a spus Vladimir Drăghia.

S-au luptat pentru marele premiu la primul sezon Exatlon România

Între Vladimir Drăghia și Jaguaru, așa cum este cunoscut de către fani și telespectatori de la Exatlon România, sezonul 1, s-a dat o mare luptă în finală. Au luptat unul împotriva celuilalt, însă într-un final, cel carea câștigat a fost Vladimir Drăghia. S-au speculat multe despre ei atunci și mulți au spus despre Jaguaru că este un 'plângăcios', așa cum a precizat în 2018, inclusiv actorul.

„Maică-mea mi-a povestit „Am o colegă la muncă, se tot uita la Exatlon şi bărbatul ei nu voia să se uite, dar fiind obligat, se uita şi el. Şi colega asta a ei tot dădea mesaje pentru mine. Şi ăsta spunea tot timpul „Hai să schimbăm’ şi vine finala şi, bineînţeles, se uită şi ăsta şi nu mai dădea nimeni mesaj. Şi la un moment dat, după ce se uită vreo 20 de minute şi îl vede pe Ionuţ plângând se enervează ăsta: „Dă telefonul că nu mai rezist. Nu ţin cu Vladimir, dar nu vreau să câştige celălalt„', a spus Vladimir că i-ar fi povestit mama lui.

Mai apoi, și-a spus și el părerea despre Jaguaru, fostul său rival.

Plânge mult şi… nu… Frumos este când vezi un bărbat plângând pentru că un bărbat plânge rar’, a spus Vladimir Drăghia despre Ionuţ Sugacevschi, alias Jaguaru.

Sursă foto: Facebook  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton