Vladimir Drăghia i-a povestit soției despre cuceririle sale din trecut: „E informată. N-am vrut să...”. Ce spune despre infidelitate, după 6 ani de căsnicie cu Alice Cavaleru

 Ifrim Georgiana
.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru sunt căsătoriți de 6 ani și au împreună două fiice. Actorul, cândva unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz, recunoaște că i-a povestit soției despre trecutul său amoros. Participarea în emisiunea „Burlacul', de la Antena 1, i-a consolidat reputația de cuceritor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit pe 21 iulie 2018. Au o familie frumoasă și două fiice, Zora și Alegra, de care sunt foarte mândri. Actorul a fost perceput adesea ca un cuceritor datorită trecutului amoros și a imaginii sale publice. În 2011, Vladimir Drăghia a fost protagonist în emisiunea „Burlacul' și multe tinere au luptat pentru a-i cuceri inima.

vla10vla10

Citește și: Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, recunoaște că viața de mamă, cu doi copii mici, e grea: „De multe ori e copleșitor. Îmi pierd mințile încercând să…'

Citește și: 'Zora are niște porniri, dar lucrăm la…' Cum își educă Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru cele două fiice

Citește și: Cristi Tănase nu-și mai poate vedea copilul până în toamnă. Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre fostul fotbalist și soția lui

Citește și: Artiștii de la Coldplay s-au plimbat pe Lipscani, înaintea concertului din București. Cine i-a impresionat în Centrul Vechi

 Vladimir Drăghia i-a povestit soției despre cuceririle sale din trecut

Vladimir Drăghia spune că Alice Cavaleru nu l-a văzut în emisiunea „Burlacul', ba chiar i-a interzis cu desăvârșire acest lucru. De-a lungul anilor, actorul a ajuns în atenția presei și pentru alte episoade controversate.

„Nu cred. Nu, i-am interzis cu desăvârșire. Dar știi ce se întâmplă? Antena 1 nu cred că are arhivă de atunci. A și mers prost emisiunea. Plus că am fost, la jumătate s-a terminat. Am altele mult mai rele! Multe de pe la voi din redacție. Eram la un moment dat după un after, printr-un supermarket, desculț, într-o dimineață spre prânz, mergeam la birou', a spus actorul pentru cancan.ro.

În schimb, Vladimir Drăghia recunoaște că i-a povestit soției despre unele cuceriri din trecut.

„Îți dai seama că nu, că nu ajută nimic dacă i-l faci. Cu ce ajută? Doar te gâdilă pe tine puțin, la ego, dar mai mult rău îi faci ei. Dar recunosc, de ce să mint, am mai și zis, am povestit de câteva, ce a fost mai important. Adică nici n-am vrut să o las pe afară, să se trezească într-o situație. A trebuit să fie pusă în temă. E informată', a adăugat el.

Ce spune Vladimir Drăghia despre infidelitate în căsnicie

Într-o manieră voalată, Vladimir Drăghia a spus că nu a fost niciodată tentat să calce strâmb în căsnicie. El și Alice Cavaleru și-au oficializat relația în urmă cu șase ani.

„De aceeași mâncare, că nu poți să mănânci mâncarea preferată în fiecare zi, ca glumă. Dar am avut noroc că am copilărit suficient și că până acum n-am simțit nevoia de alt „dish', ca să zic așa. Din fericire, sper să se păstreze chestia asta!', a spus actorul pentru sursa citată anterior.

El a ținut să sublinieze că flacăra pasiunii arde puternic în relația de cuplu: „Suntem încă tineri. Arătăm amândoi relativ bine. Ar fi culmea să moară pasiunea de acum, mai avem de așteptat'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton