Vladimir Drăghia, reacție dură către Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce a spus, în direct, la TV: „Cred ca e groaznic să îi fii...”

.

Vladimir Drăghia a avut o reacție dură către Bia Khalifa, după scandalul dintre ea și Cornel Palade de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Soțul lui Alice Cavaleru este unul dintre fanii înfocați ai show-ului de la PRO TV. În calitate de telespectator, și el a urmărit conflictul dintre actor și blondină și nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa ei. Iată ce crede despre tânără!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Vladimir Drăghia a avut o reacție dură către Bia Khalifa, după scandalul dintre ea și Cornel Palade de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Se pare că blondina nu se află tocmai pe lista concurenților preferați în cazul soțului lui Alice Cavaleru. Vladimir Drăghia consideră că participanta show-ului din Dominicană „e greu de controlat’.

Citește și: Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut! Prima imagine cu bebelușul:'O nouă bucurie în viața noastră'


Citește și: Ce spune Vladimir Drăghia despre facturile uriașe la utilități:'Dacă nu o să am bani…'

Citește și: Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin:„E un model nu neapărat atipic’

Citește și: Emi de la „Noaptea Târziu' și iubita lui se căsătoresc. Câți invitați vor avea:'Vreo 80 sunt numai din familie'

Vladimir Drăghia, reacție dură către Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’

Luni, 12 septembrie 2022, Vladimir Drăghia a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV. Fost concurent al show-lui „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ 2015, actortul susține că urmărește noul sezon. Cu toate că a spus că nu există vreun concurent care să-i displacă, acesta a avut câteva cuvinte de spus la adresa Biei Khalifa, participanta ce a stârnit deja un val de controverse în junglă.


În ediția de duminică a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, între Bia Khalifa și Cornel Palade s-au iscat unele… tensiuni. Aceștia au purtat chiar și un dialog, cu replici dure și cuvinte jignitoare.


„Bia: Du-te-n …. Ești fake, toată lumea trebuie să vadă că ești mincinos!’

Cornel Palade: Tu cu fața aia ieși pe stradă afară? Nu te uiți puțin în oglindă’, e o parte a dialogului dintre ei.

Ce a spus, în direct, la TV

Discuția celor doi i-a șocat atât pe restul colegilor din junglă, dar și pe telespectatori. Vladimir Drăghia, unul dintre fanii show-ului, nu a ezitat să comenteze unele secvențe din emisiune, cunoscut pentru firea lui deschisă.

Ca fost concurent, Vladimir Drăghia, care a trăit pe pielea lui experiența supraviețuirii în junglă, susține că știe clar subiectele care pot duce la adevărate rivalități. De asemenea, spune el, foamea te poate face că-ți imaginezi că mănânci și poate conduce la bătălii, fie ele reale sau imaginare.


„Era altfel structurat show-ul când eram eu. Mi-am adus aminte de o fază că vorbeam despre mâncare doar imaginându-ne mâncarea. Ba ajunseserăm chiar să ne certam pe tema orezului doar imaginându-ne mâncarea de orez, fără să avem de fapt’, a declarat Vladimir Drăghia.

„Mi se pare greu de controlat această Bia’

Până acum, Vladimir Drăghia nu poate să spună dacă are vreun concurent preferat sau vreo antipatie față de cineva din junglă. Însă, scandalul dintre Cornel Palade și Bia Khalifa l-a făcut să reacționeze în direct, în emisiunea „La Măruță’.


Actorul i-a spus lui Cătălin Măruță că Bia Khalifa i se pare o fire „greu de controlat’. De asemenea, Vladimir Drăghia consider că și-n cazul în care ai avea de toate, tânăra tot îți va strica dispoziția.

„Mi se pare greu de controlat această Bia, cred ca e groaznic să îi fii aproape, poți să ai de toate și să fii cu Bia, și tot ți se va strica toată dispoziția’, a adăugat Vladimir Drăghia.


De ce s-au certat Bia Khalifa și Cornel Palade

Cornel Palade a fost jignit de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici. Întreaga discuție a pornit de la un vas nespălat, iar de acolo a escaladat totul. Blondina a răbufnit și a folosit cuvinte dure la adresa colegului ei.

‘Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul, a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii, iar la un moment și-a ieșit din minți și i-a spus lui Cornel Palade:


‘Spune în p… mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici d….! Te credea în primele zile, nu acum, i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade.

Sursă foto: Instagram, Captură video