Vlăduța Lupău a fost externată, la trei zile după ce a născut. Cu ce surpriză a așteptat-o acasă soțul ei, Adi Rus: „De așa primire ar trebui să aibă parte toate femeile și toți bebelușii”

.

Vlăduța Lupău a fost externată, la trei zile după ce a născut. Cântăreața s-a întors acasă împreună cu fiul ei cel mic, Isaia. Soțul artistei, Adi Rus, s-a asigurat că vedeta și micuțul lor vor avea parte de o primire extrem de frumoasă, așa că le-a pregătit o surpriză, alături de celălt fiul al cuplului, născut în 2022, pe nume Iair. Iată cum a reacționat solista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru a doua oară, luni, 8 iulie, atunci când a venit pe lume fiul ei, Isaia. Tânăra artistă a fost externată la trei zile distanță, joi, 11 iulie, și a fost așteptată acasă, cu mari emoții, de soțul ei, Adi Rus, și celălalt băiețel al lor, Iair. Iată de ce surpriză a avut parte!

vladuta-lupau-surpriza-acasa-1vladuta-lupau-surpriza-acasa-1

Cântăreața s-a întors acasă, după cele trei zile petrecute în spital, alături de mezinul Isaia. Adi Rus i-a așteptat pe cei doi cu o surpriză extrem de frumoasă. Fostul fotbalist a umplut toată casa cu baloane, albe și albastre, pe unele fiind inscripționat numele bebelușului. De asemenea, a ornat casa și cu poze de familie, în care apare alături de Vlăduța și de cei doi copii ai lor. Vezi imaginile în GALERIA FOTO.

Citește și: Vlăduța Lupău a anunțat, în direct, că Andra și Cătălin Măruță vor fi nașii fiului ei nou-născut, Isaia: „De aceea am vrut să aleagă ea numele'. Reacția prezentatorului TV

Citește și:

Citește și: Motivul pentru care Emily Burghelea și soțul ei stau cu chirie. De ce nu vor să-și cumpere casă: „Este o chestie pe care o facem la inițiativa lui Andrei și pe care eu nu am înțeles-o la început”

Citește și: Răzvan Popescu de la Radio Zu s-a întors pe banii lui acasă, după zborul anulat de Tarom: „Cu tot cu cele două bilete, dar și cu 200 de euro cazare și masă, am plătit 550 de euro. Am făcut deja cerere, ca să-mi deconteze…”

Vlăduța Lupău a fost externată, la trei zile după ce a născut

Și pentru că a vrut să-și împartă bucuria cu toți fanii ei, Vlăduța Lupău a urcat un filmuleț emoționant pe Instagram, cu momentul în care ajunge acasă. Internauții i-au felicitat pe artistă și Adi Rus pentru familia lor minunată, dar și pentru surpriza pregătită de bărbat.

„De așa primire ar trebui să aibă parte toate femeile și toți bebelușii', „Ceeee frumooos! Multa fericire si sanatate!', „O primire minunată', „Foarte frumos! Dumnezeu sa va binecuvânteze', „Superb! Felicitări! Sa fiți fericiți și sănătoși!', sunt doar unele dintre comentariile internauților.

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant pentru fiul ei cel mic, Isaia

Ieri, cu scurt timp înainte să fie externată, Vlăduța Lupău mai postase un filmuleț emoționant pe Instagram, în care dezvăluia cât e de emoționată și nerăbdătoare cu privire la noul capitol din viața ei, acum că familia ei s-a mărit. Cântăreața mărturisea că nu știe la ce să se aștepte, pentru că, până nu demult, era obișnuită cu viața în doi, dar e sigură că viața în patru este și mai minunată.

„Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor', a scris Vlăduța Lupău, pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton