Vlăduța Lupău a anunțat, în direct, că Andra și Cătălin Măruță vor fi nașii fiului ei nou-născut, Isaia: „De aceea am vrut să aleagă ea numele”. Reacția prezentatorului TV

.

Vlăduța Lupău a anunțat, în direct, că Andra și Cătălin Măruță vor fi nașii fiului ei nou-născut, Isaia. Cântăreața de muzică populară și soțul ei, Adi Rus, au devenit părinți pentru a doua oară, luni, 8 iulie, atunci când ea a adus pe lume cel de-al doilea băiețel. Aceștia mai au acasă un copil, pe Iair, ce acum este frate mai mare. Iată cum a anunțat artista nașii de botez ai fiului cel mic!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru a doua oară, luni, 8 iulie, atunci când a venit pe lume cel de-al doilea fiu al ei, Isaia. Cântăreața mai are un băiețel, pe Iair, pe care l-a adus pe lume acum doi ani, în luna august. La scurt timp după ce familia ei s-a mărit, artista în vârstă de 33 de ani a anunțat că a ales deja nașii de botez pentru fiul ei cel mic. Este vorba despre Andra și Cătălin Măruță.

vladuta-lupau-31vladuta-lupau-31

Citește și: Vlăduța Lupău, sedință foto incendiară înainte de nașterea celui de-al doilea copil: „Probabil ultimele poze cu burtică din viața asta…' Ce mesaj i-a transmis Adelina Pestrițu

Citește și: De ce nu a cumpărat Vlăduța Lupău absolut nimic pentru al doilea copil: „Și nici nu am de gând. Nu e vorba despre zgârcenie…”. Ce spune artista despre al treilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Monica Gabor la 36 de ani. Vedeta a publicat o imagine cu ea, după multă vreme. Ce vis a avut fosta doamnă Columbeanu și nu și l-a mai îndeplinit

Citește și: Andreea Mantea are perioade când renunță la telefonul mobil. De ce a luat această decizie: „Sunt momente în care mă izolez. Îmi văd de ale mele”

Vlăduța Lupău a anunțat, în direct, că Andra și Cătălin Măruță vor fi nașii fiului ei nou-născut, Isaia

Cântăreața a spus în direct, la TV, cine sunt nașii fiului ei. După ce a anunțat că Andra și Cătălin Măruță îl vor creștina pe micuț, fanii Vlăduței Lupău s-au bucurat nespus de mult, mai ales că știu de prietenia strânsă dintre cele două artiste.

„Nu cred ca ar fi alți nași mai perfecți cum sunt Andra și Cătălin. Felicitări', „Cătălin si Andra sa va bucurati de finut!', „Sa va trăiască , un nume special și frumos . Amândoi băieței cu litera I', sunt doar unele dintre reacțiile fanilor.

„De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui'

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, Vlăduța Lupău a dezvăluit că un factor decizional în alegerea numelui micuțului Isaia a fost și celălalt fiul al ei, Iair, cu care vorbise despre diferite variante de nume. Pe lângă băiețelul ei, cântăreața i-a cerut părerea și Andrei, care a ajutat-o să ajungă la varianta finală. Mai apoi, Vlăduța Lupău a anunțat că ea și Adi Rus i-au ales pe Andra și Cătălin Măruță să le creștineze micuțul.

„Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra (n.r. Măruță). I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales.

Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că… De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui', a dezvăluit Vlăduța Lupău, în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Reacția lui Cătălin Măruță

Fără să stea pe gânduri, Cătălin Măruță a confirmat vestea, vizibil fericit de faptul că el și Andra îl vor boteza pe fiul Vlăduței Lupău. Prezentatorul TV a povestit că a ținut legătura cu soțul cântăreței, Adi Rus, și au mai vorbit despre micuțul Isaia.

„I-auite, vedeți? Da, așa este și ne bucurăm foarte tare și îi dorim să fie sănătos, să fie bine și asta este tot ce contează. Dar eu nu știam că au fost două opțiuni de nume, că a fost Isaia și încă un nume. Cu Adi mai povesteam la telefon și spunea că se duce la spital, că a văzut o poză cu Isaia și are mult păr în cap', a declarat Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton