Vlăduța Lupău s-a fotografiat cu perfuzia în mână: ”Este o procedură peste care nu putem trece”. Ce probleme de sănătate are artista

 Calin Maria Bianca
.

Vlăduța Lupău s-a fotografiat cu perfuzia la mână. Vlăduța Lupău nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de către publicul larg drept una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, însă nu numai. Și când vine vorba de viața personală totul este la superlativ, mai puțin starea ei de sănătate. În această dimineață s-a filmat cu perfuzia la mână, chiar din spital. Ce a pățit frumoasa cântăreață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online, astfel că este foarte activă pe rețelele de socializare. Zilnic împărtășește cu cei care o urmăresc și îndrăgesc diferite momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute, cum s-a întâmplat în această dimineață.

whatsapp-image-2023-04-19-at-11.28.25whatsapp-image-2023-04-19-at-11.28.25

După numeroase postări în care atât ea, cât și soțul și fiul ei, erau cu zâmbetul pe buze, frumoasa artistă i-a surprins pe fani cu o fotografie în care se poate vedea cu ochiul liber că are perfuzia la mână. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au fost cu adevărați îngrijorați, astfel că Vlăduța Lupău nu a vrut să lase loc de interpretări și confuzii.

Citește și:Vlăduța Lupău, după ce a fost asupru criticată că își vinde hainele și nu le donează: „Banii mei sunt munciți și…'

Citește și: Vlăduța Lupău a împlinit 32 de ani. Cum a petrecut: 'Cam despre asta este vorba acum'

Citește și: Survivor România 2023. Carmen Grebenișan și Alin Chirilă, în pericol de eliminare: „Sunt supărat pe…”

Citește și: Cine este Ciprian Enea de la „Chefi la cuțite'. Are 13 pașapoarte: „Sunt primul român care a vizitat toate țările lumii'

Vlăduța Lupău s-a fotografiat cu perfuzia la mână

Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor faptul că tusea cu care s-a confruntat zile la rând în urmă cu câteva săptămâni a revenit și nu-i dă deloc pace. Frumoasa artistă s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, mai ales că are numeroase evenimente de onorat în următoare perioadă. Din declarațiile ei din mediul online, cadrele medicale i-au recomandat să facă o gastroendoscopie, astfel că acum era în sala de așteptare, însă cu perfuzia la mână.

'Bună dimineața! O nu prea bună dimineața. Am venit din nou să verific tusea mea care a revenit în forță. Am venit să mi se facă gastroendoscopia.A zis că nu prea e plăcut, dar este o procedură peste care nu putem trece. Așa a zis doctorul. Dacă tușesc așa, mai cântă mama. Prietena mea tusea a revenit puternic în viața mea.', a povestit Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău a decis să-l posteze din ce în ce mai rar pe fiul ei în mediul online

Văduța Lupău a devenit mamă de băiat în urmă cu câteva luni, astfel că dacă la început nu s-a sfiit și și-a postat imediat copilul pe rețelele de socializare, de curând a luat o nouă decizie privind acest aspect. Artista și-a înștiințat fanii că de acum înainte o să-l poată vedea pe Iair tot mai rar, asta după ce mai multe poze cu el au ajuns subiect de discuție în mediul online sau în presă.

Frumoasa artistă a postat recent o serie de fotografii de colecție cu micuțul Iair, explicând că astfel de poze cu chipul lui vor mai fi făcute publice la zile mari, ce pot marca un evenimente important, precum Paștele, Crăciunul sau zilele de naștere.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton