Vlăduța Lupău, primele imagini cu chipul celui de-al doilea fiu, după botez: „Faceți cunoștință cu Isaia”. Seamănă izbitor cu fratele său, Iair

 Ifrim Georgiana
.

Vlăduța Lupău a postat primele imagini cu chipul celui de-al doilea fiu. Pe 22 august, micuțul Isaia a fost creștinat, iar artista a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Andra și Cătălin Măruță sunt părinții spirituali ai nou-născutului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Pe 8 iulie 2024, Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară. Artista a adus pe lume un băiețel și a împărtășit cu bucurie vestea pe rețelele de socializare. Cuplul mai are un fiu, Iair, care a venit pe lume în august 2022. O fotografie recentă de pe contul proaspetei mămici îi surprinde în formulă completă, pictorial care emană căldură și emoție.

vlcsnap-2024-08-23-12h20m35s639vlcsnap-2024-08-23-12h20m35s639

Citește și: Vlăduța Lupău, botez de poveste pentru fiul ei, Isaia. Artista a schimbat două ținute, au fost artificii, loc de joacă pentru copii, aranjamente florale fabuloase, iar atmosfera a fost întreținută de Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!'

Citește și: Dragoș Dolănescu a revenit în secret în România, după 6 ani: „Am fost la mormânt la tata. Am vrut să revăd locurile în care m-am născut și…'. Care e motivul venirii sale / EXCLUSIV

Citește și: A murit Victor Niculescu, fostul fundaș al Universității Craiova: „Vei rămâne Campion al Unei Mari Iubiri” / Avea 75 de ani

Vlăduța Lupău, primele imagini cu chipul celui de-al doilea fiu, după botez

Cu o zi în urmă, Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, și-au botezat cel de-al doilea băiețel într-un cadru de poveste. Părinții spirituali ai micuțului Isaia sunt nimeni alții decât Andra și Cătălin Măruță, având în vedere legătura strânsă dintre cele două familii.

Pe rețelele de socializare, artista a publicat mai multe fotografii de la botez. Una dintre acestea îi surprinde în formulă completă, Vlăduța Lupău ținându-l în brațe pe Iair, iar soțul ei pe mezinul Isaia. Fanii au remarcat imediat asemănarea izbitoare dintre cei doi frați. „Faceți cunoștință cu Isaia', a scris aceasta în dreptul unei alte fotografii cu chipul micuțului.

„O familie minunată și binecuvântată de Dumnezeu', „Seamănă leit cu Iair', „Să vă trăiască micuțul creștin', „Sunteți minunați, felicitări! Isaia seamănă foarte bine cu Iair', sunt o parte dintre gândurile bune transmise de internauți.

Andra și Cătălin Măruță sunt nașii lui Isaia

Nașii micuțului Isaia sunt nimeni alții decât Andra și Cătălin Măruță. În imaginile de la botez, cei doi soți apar îmbrăcați foarte elegant, alături de copiii lor, David și Eva.

„ISAIA

De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste!

Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat!

Ești a doua minune a noastră!’, a scirs Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Ce semnificație are numele Isaia

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, Vlăduța Lupău a dezvăluit că un factor decizional în alegerea numelui micuțului Isaia a fost și celălalt fiul al ei, Iair, cu care vorbise despre diferite variante de nume. Pe lângă băiețelul ei, cântăreața i-a cerut părerea și Andrei, care a ajutat-o să ajungă la varianta finală. Numele are origine ebraică și a fost purtat de către mai mulți sfinți și personalități din Biserica Ortodoxă. In limba ebraică, Isaia înseamnă „mântuirea lui Dumnezeu'.

„Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra (n.r. Măruță). I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales.

Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că… De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui’, a dezvăluit Vlăduța Lupău, în cadrul emisiunii „La Măruță’.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton