Vlăduța Lupău se învinovățește că nu petrece suficient timp cu fiul ei, Iair, din cauza carierei: „Uneori îl preferă pe Adi în locul meu. Când o să fie mare o să-i zic de ce am lipsit”

.

Vlăduța Lupău recunoaște că se învinovățește oarecum pentru că nu petrece suficient timp cu fiul ei, Iair, din cauza carierei. Solista este una dintre cele mai în vogă cântărețe de muzică populară și de petrecere, dar și mama unui băiețel superb. Deși încearcă să se împartă în mod egal între muncă și viața de familie, câteodată nu reușește, astfel că se întâmplă ca micuțul să-l prefere uneori pe tatăl lui, Adi Rus, dar artista a învățat să nu se mai supere din acest motiv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Vlăduța Lupău trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei, Adi Rus. Cei doi s-au căsăsorit în 2019, iar în august 2022 au devenit părinți, atunci când a venit pe lume fiul lor, Iair. În prezent, micuțul are 1 an și jumătate și e adorat în egală măsură de părinții lui. Ambii au cariere solicitante, dar încearcă să-și împartă îndatoririle în privința fiului lor așa cum știu ei mai bine. Cei trei locuiesc împreună într-o casă superbă, în Cluj-Napoca.


Citește și: Vlăduța Lupău a scăpat de tusea care o chinuia de 8 ani prin operație, deși mai mulți medici au refuzat inițial intervenția: „Eram deja în depresie, mi-am descoperit o…'

Citește și: Vlăduța Lupău a primit o educație strictă din partea părinților: „Mai mult de 50 de lei pe săptămână nu am primit. Nu știu cine s-ar fi descurcat la facultate…'


Citește și: Aurel Pădureanu va fi bunic. Soția lui Alexandru, fiul lui și al Corneliei Catanga, e însărcinată: „Ne-am ținut de promisiune. Probabil măicuța mea…'

Citește și: Ionuț Varodi, noi săgeți către Mirela Retegan, după plecarea din Gașca Zurli: „Singura problemă a fost ea. Mi s-a ridicat un văl de pe ochi’. Cu ce se ocupă acum Bucătărașul Lulu

Vlăduța Lupău se învinovățește că nu petrece suficient timp cu fiul ei, Iair, din cauza carierei


Cântăreața a dezvăluit, recent, într-un interviu, cum încearcă permament să se împartă între carieră și viața de familie. La fel face și soțul ei, Adi Rus, care de câțiva ani are o firmă de securitate, pază și protecție, după ce s-a retras din fotbal.

„Are peste 200 de angajați cu care-și bate capul zilnic. E foarte agitat din punctul de vedere al profesiei pe care o are acum. Credeam că dacă se lasă de fotbal o să fie mai lejeră treaba, dar m-am înșelat’, a spus Vlăduța Lupău, pentru Unica.ro.


Deși sunt ocupați, aceștia fac orice le stă în putință să-și împartă îndatoririle de părinți, pentru a nu-l neglija nicio clipă pe fiul lor, Iair. Astfel, cei doi fac cu rândul pentru a avea grijă de el.

„Le facem cam pe toate împreună. Cât el e la birou, până la 16-17, stau doar eu cu Iair. După masă încercăm să ieșim împreună. Dormim toți. Rar să lipsească unul. Baie îi facem împreună’, a continuat ea.


„Provocarea mea ca mamă este că plec mult’

Deși își dă silința în ceea ce privește rolul de mamă, Vlăduța Lupău recunoaște că există unele momente în care e nevoită să lipsească de lângă fiul ei, Iair, pentru a-și onora proiectele. Se învinovățește uneori din acest motiv, dar artista așteaptă ca micuțul ei să crească pentru a-i putea explica de ce nu a fost mereu lângă el.

„Provocarea mea ca mamă este că plec mult și trebuie să accept asta și să accept comportamentul lui Iair în ceea ce mă privește. Poate uneori îl preferă pe Adi în locul meu și eu trebuie să înțeleg asta, nu trebuie să mă supăr. Oarecum da (n.red.: se învinovățește). Când o să fie mare o să-i zic de ce am lipsit’, a conchis artista.

Sursă foto: Captură video, Instagram