Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au cunoscut când amândoi aveau o altă relație: „A ținut așa, cu discuții, vreo trei ani. Începusem să vorbim mai serios, dar el avea prietenă, eu prieten...„

 Calin Maria Bianca
.

Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au cunoscut când amândoi aveau o altă relație. Încurcate mai sunt căile iubirii! Chiar dacă acum trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire, între ei nu a fost dragoste la prima vedere, așa cum mulți credeau. Ba mai mult, s-au văzut când fiecare era într-o altă relație, dar chiar și așa nu și-au putut lua gândul unul de altul, astfel că azi formează un cuplu frumos și au o familie demnă de invidiat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt împreună de mulți ani, timp în care din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel absolut adorabil. Micuțul Iair este totul pentru ei și zi de zi le aduce zâmbetul pe buze, fiind o familie cu adevărat fericită și împlinită. Totuși, până au ajuns soț și soție au trecut prin mai multe etape, mai ales la începutul poveștii lor de dragoste.

vladuta8vladuta8

Citește și: Cum gestionează Vlăduța Lupău și soțul ei diferența de vârstă și care e secretul căsniciei lor: „Ne mai certăm și noi. Puțini au frică de Dumnezeu și de aceea ajung să se înșele, să se despartă' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Vlăduța Lupău după ce a întrerupt alăptarea fiului ei: „Am crezut că mor”

Citește și: Survivor All Stars 21 februarie – Cătălin Moroșanu, supărat pe Jorge: „Ne-a trădat”. Gestul făcut de Jador după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate

Citește și: Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024. Filmările pentru noul sezon încep în câteva zile

Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au cunoscut când amândoi aveau o altă relație

Mulți ar spune că între Vlăduța Lupău și Adi Rus a fost dragoste la prima vedere, asta fiindcă iubirea li se citește pe chip, dar și fiindcă se potrivesc de minune. Ei bine, adevărul nu este acesta. S-au plăcut, într-adevăr, de prima dată, însă nici el și nici ea nu s-au grăbit să se cunoască. Au lăsat totul să vină de la sine, chiar dacă atunci când s-au întâlnit nu știau dacă va mai exista o dată viitoare.

'Fiecare om pe lumea asta are un suflet pereche. Nu cred că e doar o vorbă. Am ajuns la nivelul la care cred că ai un suflet pereche, nu există că așa a fost să fie, așa s-a întâmplat. Cred că undeva, în lumea asta, ai un suflet pereche. Eu cum am ajuns lângă Adi? Pe vremea facultății am avut de cântat la un grup de politicieni, în satul lui Adi, era vară. M-am dus și erau numai oameni mai în vârstă, politicieni și profesori. Eu tot am cântat și, la un moment dat, vine o mașină să le aducă la oamenii ăia ceva de băut. Și atunci se dă jos Adi. S-a uitat la mine, eu la el, mi s-a părut că e frumos, poate i s-a părut și lui și a plecat. Mă gândeam pe cine să întreb cine e, dar a mai venit o dată, peste vreo două ore. Atunci am întrebat cine e, mi s-a zis că e băiatul cuiva din sat, dar atât', a spus Vlăduța Lupău, în podcast-ul lui Mihai Morar.

Ei bine, dacă pentru mulți totul se încheia aici, ei s-au reîntâlnit după mai mult timp, pur și simplu întâmplător, moment în care au început să vorbească, chiar dacă fiecare era într-o altă relație.

Vlăduța Lupău: 'Îi ziceam că merg în vacanță, dar, de fapt, mergeam la cules de prune'

Timpul a trecut, însă se pare că Adi Rus nu și-a luat gândul de la Vlăduța Lupău, așa că a abordat-o pe rețelele de socializare. A întrebat-o când mai vine la Cluj pentru a se vedea, însă ea îi spunea că pleacă în vacanțe, deși mergea la cules de prune.

'Și după, la un moment dat, primesc o cerere pe Facebook și atunci am văzut cine e, dar au fost niște vorbe scurte, în 2013, îmi zicea dacă merg la Cluj în weekend, la petreceri, și eu ziceam că merg în vacanță, dar, de fapt, mergeam la cules de prune. Și apoi, în toamnă m-am întors la Cluj la facultate și ne-am mai intersectat de câteva ori din greșeală, am mai vorbit uneori.

Nimic nu este întâmplător în viață, așa că nici întâlnirea lor nu a fost. Chiar dacă atunci când s-au văzut pentru prima dată nu a fost să fie, destinul i-a adus de mai multe ori împreună și le-a demonstrat cu trecerea anilor că sunt făcuți unul pentru altul, fiind suflete pereche.

După, la un moment dat, începusem să vorbim mai serios, dar el avea prietenă, eu aveam prieten, dar a ținut așa, cu discuții, încă vreo trei ani. Și când s-a rupt lanțul și într-o parte și în alta, am zis gata, să ieșim la un suc', a mai declarat artista.

Care este secretul relației lor de durată

Vlăduța Lupău și Adi Rus pozează mereu într-un cuplu demn de invidiat, astfel că mulți s-au întrebat cum facă față perioadelor mai puțin plăcute din viața lor, dar și care este secretul relației lor.

Cred că orice relație care se bazează în primul rând pe iubire, respect și credință, pentru că ambii soți sau parteneri trebuie să aibă frică de Dumnezeu… atunci rezistă orice relație. Cred că, din păcate, puțini au frică de Dumnezeu și de aceea ajung să se înșele și să se despartă fără ca măcar să se gândească la ceea ce și-au promis în fața altarului. De aici cred că pleacă multe despărțiri. Familia e cel mai sfânt lucru!

Mulțumim Lui Dumnezeu, nu am avut momente critice și niciodată nu s-a pus această problemă. Într-adevăr, ca în orice familie, ne mai certăm și noi, dar la fel de repede ne împăcăm. Bine, ceartă e mult spus… Discuții, unele mai aprinse, altele mai domoale. Dar întotdeauna se ivesc de la faptul că eu muncesc prea mult, iar Adi vrea să aibă prea multă grijă de mine.„, a spus artista într-un interviu pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton