Vlăduța Lupău și Jador, în ipostaze tandre. Detaliul observat de internauți

 Mirea Roxana
.

Vlăduța Lupău și Jador au publicat o imagine pe rețelele sociale, care a stârnit un val de comentarii din partea internauților. Mai exact, în fotografia respectivă, cei doi artiști sunt îmbrățișați. Totuși, Vlăduța Lupău a avut grijă să își țină verigheta la vedere, aceasta fiind căsătorită cu fotbalistul Adi Rus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău și Jador sunt doi cântăreți care se bucură de o foarte mare popularitate în rândul generației tinere. De data aceasta, cei doi și-au uni puterile și talentul și i-au anunțat pe fanii lor că le pregătesc o mare surpriză. În acest context, Vlăduța Lupău și Jador au publicat o fotografie, care a strârnit un val de comentarii din partea internauților.

v1-7v1-7

Ei bine, în respectiva Fotografie, Jador o ține strâns lângă el pe Vlăduța Lupău, având brațul petrecut pe după gântul acesteia. În cazul în care vă gândeați la un nou cuplu în showbiz, aflați că nu este deloc așa. Imaginea a fost publicată de cei doi pentru a anunța că urmează să lanseze o melodie împreună. Piesa pe care Jador și Vlăduța Lupău o vor lansa se numește „Amanta'.

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, deranjată că Jador nu a recunoscut relația lor:”Acum și-ar fi dorit să…”

Citește și: Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adrian Rus:„Era și tatăl lui acolo'

Citește și: Dovada că Ioniță de la Clejani a mai avut un fiu, care a decedat.Ramona, fiica lui nelegitimă, a arătat certificatul de naștere

Citește și: Cu câți bani vindeau Brigitte și Florin Pastramă măștile contrafăcute.Ce au declarat cei doi la audieri

Jador și Vlăduța Lupău, în ipostaze tandre

Vlăduța Lupău și Jador sunt foarte mândri de noul proiect muzical la care au lucrat împreună. Cei doi și-au anunțat fanii să fie cu ochii pe ei și să nu rateze momentul în care piesa „Amanda' va avea priemiera.

With @jador_adevarat nothing to prove. AMANTA! Ce titlu… ce piesă!!!', a scris Vlăduța lupău pe Instagram, în dreptul fotografiei cu Jador.

Pe de altă parte și Jador și-a pus în temă urmăritorii în legătura cu noua melodie. „AMANTA‼️ Alături de @vladutalupau. Fiti cu ochii pe canalul meu de YouTube!', a scris și Jador pe Instagram.

Melodia „Amanta' va fi lansată în curând, iar fanii celor doi așteaptă cu nerăbare momentul. Pe de altă parte, internauții au observat un detaliu în forografia publicată de Jador, ci anume că Vlăduța Lupău a avut grijă să nu renunțe la verighetă.

Verigheta la vedere, o lady in adevaratul sens si o voce superba!', „Top. Regele și regina', „Fiți pe fază ca o sa apara bomba' sau „Cum se zice pe aici…iooi, ce faină piesă urmează', sunt doar câteva dintre comentariile publicate de internauți.

Jador și Georgiana s-au împăcat

Jador și Georgiana s-au împăcat. Și cel mai probabil nu este o veste surprinzătoare pentru nimeni. De-a lungul timpului, cei doi au trecut prin mai multe despărțiri care, într-un final, au dus tot la o împăcare.

Și cum este clar faptul că nu pot sta departe unul de celălalt, Jador și Georgiana au fost surprinși împreună. Conform unor fotografii primite de wowbiz.ro, dar și contului de Instagram al artistului, cei doi s-ar afla în Vatra Dornei. În pozele făcute de fani, aceștia se află la un restaurant unde au luat prânzul.

Artistul nu a postat însă nicio fotografie în care să apară alături de Georgiana Elisei. Cel mai probabil aceștia nu vor să se grăbească cu vestea cea mare, ci vor să aștepte să vadă cum vor evolua lucrurile între ei.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton