Vulpița și Viorel s-au împăcat, după ce ea a anunțat că e însărcinată a treia oară. Cei doi soți s-au fotografiat într-o ipostază romantică

 Ifrim Georgiana
.

Vulpița și Viorel s-au împăcat, după ce ea a anunțat că e însărcinată a treia oară. În urmă cu mai bine de o lună, Viorel și Vulpița anunțat că au decis să meargă pe drumuri separate. La scurt timp, tânăra a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată, veste care i-a luat pe mulți prin surprindere. Ei bine, se pare că protagoniștii de la Acces Direct au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste și s-au fotografiat într-o ipostază neașteptată. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vulpița și Viorel s-au împăcat, după ce ea a anunțat că e însărcinată a treia oară. Viorel și Vulpița au devenit cunoscuți în toată țară după ce au participat la emisiunea „Acces Direct', tânăra afirmând că ar fi fost violată de mai mulți bărbați. Între timp, s-a dovedit că aceasta își înșela soțul de mai multă vreme, iar povestea dintre ei s-a desfășurat ca un adevărat serial în emisiunea marca Antena 1. În urmă cu o lună, Viorel anunța pe rețelele de socializare că s-a despărțit de Veronica, fără a oferi niciun detaliu despre motivele care i-au determinat să ia o astfel de decizie.

vio10avio10a

Despărțirea dintre Viorel și Vulpița a durat mai bine de o lună, însă cei doi s-au împăcat și au făcut anunțul pe contul de Instagram. Protagoniștii de la Acces Direct vor deveni părinți pentru a treia oară, după cum a anunțat tânăra în urmă cu câteva zile.

Citește și: Vulpița și Viorel au ajuns în pragul sărăciei, în Blăgești, după ce au plecat de la Acces Direct: „Acum e greu, când vine frigul și…'

Citește și: Mirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură: „Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum va arăta costumul de mire al lui Smiley, la nunta cu Gina Pistol: 'Nu va epata. Bijuteria este mireasa. Va fi ceva special oricum… '

Citește și: Emma Răducanu a fost operată la mâini și nu va participa la Roland Garros şi Wimbledon: „Mă doare și sunt dezamăgită…”

Viorel și Vulpița de la Acces Direct s-au împăcat

Pe rețelele de socializare, Vulpița a postat o imagine cu soțul ei, Viorel, semn că s-au împăcat și au revenit la sentimente mai bune. Îmbrăcați elegant, cei doi s-au fotografiat unul lângă celălalt, iar tânăra pare că radiază de fericire, căci se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil al lor.

După ce au participat la emisiunea Acces Direct, Viorel și Vulpița s-au retras în comuna natală, Blăgești, și au refuzat alte apariții televizate. Potrivit vecinilor, cei doi soți se confruntă cu probleme financiare, căci au în întreținere doi copii, iar bărbatul nu are un loc de muncă stabil.

Mai mult, Vulpița s-ar afla într-o relație tensionată cu soacra ei, care i-ar fi interzis să folosească telefonul, după ce întâmplate în urmă cu doi ani.

Viorel și Vulpița, părinți pentru a treia oară

Cu doar câteva zile în urmă, Vulpița a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să devină mamă pentru a treia oară. La acea vreme, tânăra era despărțită de Viorel, care a rămas în grija celor doi copii pe care îi au împreună.

Pe contul de Instagram, tânăra a postat mesajul „Te iubesc mult', apoi a făcut publică o imagine cu burtica de gravidă, în dreptul căreia a scris „Încă oleacă. 3'. Vulpița a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu doi ani, atunci când a adus pe lume un băiețel.

Soții din Blăgești mai au împreună o fiică, pe Maria, care a apărut alături de aceștia în filmările pentru emisiunea „Acces Direct'. Veronica Stegaru s-a căsătorit cu Viorel pe vremea când avea 17 ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton