Walter Zenga a făcut-o celebră! Trecutul neștiut al Ralucăi Zenga, de dinaintea căsătoriei cu antrenorul de fotbal

 Dana Enache
.

Nu s-a complăcut în statutul de soție de milionar, ci a preferat să-și construiască propria carieră. Raluca Zenga vine azi, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00, pentru a povesti despre prezent, dar și… despre trecutul ei, de dinainte de a-l cunoaște pe Walter Zenga.

Are doar 36 de ani, e mama a doi copii superbi și arată incredibil de bine. De câțiva ani, Raluca Zenga pare că și-a descoperit vocația, scrisul fiind activitatea care o împlinește. A lansat deja două cărți, una pentru copii și una de poezii de dragoste, și promite că nu se oprește aici. Ultimele noutăți despre soția lui Walter Zenga le aflați peste doar câteva minute, la emisiunea Interviurile VIVA! Cum reusește să-și mențină silueta, după două sarcini? Cum reușește să mențină flacăra pasiunii aprinsă, în căsnicie, deși locuiește într-o altă țară față de soțul ei? Raluca Zenga împărtășește totul cu cititorii VIVA! Mai mult, ne povestește despre viața ei de dinainte să-l cunoască pe Walter Zenga, cel care, de altfel, i-a asigurat și celebritatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton