Will Smith e cel mai bine platit actor - Video

 Revista VIVA
.
In topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood stabilit de revista Forbes, primul loc este ocupat de actorul Will Smith care a incasat 51 de milioane de euro datorita rolurilor din „I Am Legend' si „Hancock'.

Will SmithPe pozitia a doua a urcat Johnny Depp care in perioada iunie 2007-iunie 2008 a castigat 46 de milioane de euro pentru „Sweeny Told' si cea de-a treia partea din „Piratii din Caraibe'.

Eddie Murphy a reusit performanta de a fi al treilea. Comediile i-au adus 35 de milioane de euro. Un motiv de bucurie pentru Mel B care ii poate cere o pensie alimentara uriasa pentru fetita lor.

In continuare, in top 10 au mai intrat: Mike Myers (35 de milioane), Leonardo DiCaprio (29 de milioane), Bruce Willis (26 de milioane), Ben Stiller (25 de milioane), Nicolas Cage (24 de milioane), Will Ferrell (20 de milioane) si Adam Sandler (19 milioane).

Cea mai mare surpriza, dupa cea livrata de Eddie Murphy care a obtinut un nesperat loc 3, este absenta lui Tom Cruise din top 10.

Foto: www.hepta.ro

Hancock – Trailer

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton