Wilmark a primit cetatenia romana

.

Dupa ce a invatat luni de zile istoria, geografia, dar si Constitutia Romaniei si dupa ce a asteptat din luna decembrie cu sufletul la gura sa primeasca cetatenia Romaniei, Wilmark Rizzo Hernandez a jurat cu solemnitate sa slujeasca poporul roman.


„A fost usor sa invat Constitutia Romaniei, care se aseamana cu cea columbiana, dar am tocit pe branci la geografie si istorie. Din Istoria Romaniei, cel mai mult mi-a placut partea cu dacii si romanii’, a spus Wilmark emotionat la finalul ceremoniei la care a luat parte si sotia lui, Ioana.

„Am avut mari emotii. M-am pregatit si am asteptat aceasta zi foarte mult. Sunt de foarte multi ani in Romania si simteam de multa vreme ca m-am adaptat si ca fac parte din aceast popor’, a spus juratul de la „Dansez pentru tine’.


Cu aceasta ocazie, Wilmark a pus la cale o petrecere cu specific romanesc pentru a sarbatori acest moment unic. „Ma duc acasa sa mananc mamaliguta cu branza si smantana si voi sarbatori impreuna cu dansatorii mei si cu familia mea. Sunt foarte, foarte fericit’, a spus Wilmark, nedespartit de certificatul de cetatean al Romaniei.