WRS și Emilian sunt câștigătorii Te cunosc de undeva 2023, sezonul 19. Au pus mâna pe marele premiu, de 15.000 de euro

.

WRS și Emilian sunt câștigătorii 'Te cunosc de undeva' 2023, sezonul 19. După numeroasele eforturi depuse de fiecare echipă în parte, asta pentru a acumula multe puncte și a fi pe placul juraților, dar totodată cât mai aproape de rolul personajelor pe care le interpretau, emisiunea Te cunosc de undeva a ajuns în marea finală, unde doar o singură pereche primește premiul cel mare. Emoțiile au descris seara aceasta, iar acest lucru s-a văzut cu ochiul liber pe micile ecrane. Ei bine însă, iată primele declarații ale echipei câștigătoare, formată din WRS și Emilian!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Ca în fiecare sezon, emisiunea Te cunosc de undeva se bucură de o mare audiență și de un public extrem de implicat. Fără doar și poate este una dintre competițiile care se află printre preferatele telespectatorilor, iar în cadrul ultimei ediții, transformările au fost cu adevărat spectaculoase, astfel că nu a fost deloc ușor să se aleagă echipa câștigătoare, care, de data aceasta este formată din WRS și Emilian.

Sezonul 19 al emisiunii Te Cunosc de undeva i-a avut drept participanți pe CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian. Toți, în egală măsură, și-au dat silința pentru a fi cei mai buni. Ei bine, după ce ruleta personajelor i-a trecut prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, a sosit momentul decisiv, iar cei care au pus mâna pe marele premiu sunt WRS și Emilian.


Citește și: WRS și Emilian se transformă în Valahia la „Te cunosc de undeva': „M-a distrus. Scoate ce e mai rău din mine'

Citește și: De ce nu vrea Emilian să facă echipă cu WRS la America Express, deși au câștigat Te cunosc de undeva, sezonul 18: „A zis că mă bagă-n pământ dacă…' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan a făcut cunoștință cu părinții lui Victor Cornea, noul ei iubit. Cum s-au afișat, după ce tenismenul a dus-o la el acasă: „Iubire pură’


Citește și: Cât costă rochia albă purtată de Gina Pistol în semifinala Chefi la cuțite 2023. Este creația unui designer român

WRS și Emilian sunt câștigătorii ‘Te cunosc de undeva’ 2023, sezonul 19

Sezonul 19 a trecut extrem de repede, atât pentru concurenți, dar și pentru telespectatori, astfel că a sosit și ultima ediție, cea în care se află cine este echipa câștigătoare. Așa cum era de așteptat, fiecare echipă a dat tot ceea ce a avut mai bun, iar jurații au rămas fără cuvinte, însă cu toate astea, indiferent de cât de bine s-au descurcat, doar o singură pereche a luat premiul cel mare.


De data aceasta este vorba despre WRS și Emilian. Ei sunt câștigătorii ‘Te cunosc de undeva’ 2023, sezonul 19. Cei doi concurenți au încercat din răsputeri să fie tot mai aproape de personajele care le picau la ruletă, astfel că au câștigat simpatia publicului, iar totodată eforturile le-au fost răsplătite de data aceasta.

WRS și Emilian radiază de fericire, după ce au aflat că sunt câștigătorii Te cunosc de undeva, sezonul 19

Așa cum era de așteptat, WRS și Emilian radiază de fericire în aceste momente. Emoțiile au descris perfect ultima ediția din sezonul 19 de la Te Cunosc de undeva, ca de fiecare dată când vorbim despre Marea Finală. Știm cu toții faptul că această competiție este una extrem de strânsă, în care fiecare concurent încearcă să ajungă în topul clasamentului, cu cele mai multe puncte. Totuși, jurații sunt atenți la fiecare detaliu și au grijă să nu le scape nimic, mai ales când vine vorba de acordarea punctelor.


Cuprinși de emoție și un sentiment de maximă fericire, după ce au primit felicitările colegilor de breaslă, dar și ale juraților și prezentatorilor, WRS și Emilian, câștigătorii ‘Te cunosc de undeva’ 2023, sezonul 19, au oferit și primele declarații despre tot ceea ce au trăit în tot acest timp, atât pe scenă, cât și în spatele camerelor de filmat, când se pregăteau pentru noile roluri pregătite de către ruleta personajelor.

Sursă foto: Facebook / Instagram