"Îmi doresc familie, copil, dar momentan nu e să fie". Xonia trece prin momente dificile după ce s-a despărțit de iubit și a avut probleme cu legea

 Dumitrache Laura
.

Xonia trece prin momente dificile, după ce în urmă cu câteva zile a avut probleme cu legea. Artista a fost suspectată că a condus sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice. De asemenea, cântăreața a dezvăluit că nu stă deloc bine nici pe plan amoros, de când s-a despărțit de Michael, iubitul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Xonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Solista a crescut în America, dar a cunoscut succesul la noi în țară. Cântăreața a revenit în România, dar a avut probleme cu legea. Aceasta a fost prinsă în trafic de polițiști fără permis, după ce a plecat de la un eveniment, unde consumase băuturi alcoolice.

xonia problemexonia probleme

Xonia a recunoscut că dincolo de problemele cu legea, nu îi merge bine nici pe plan amoros. Artista s-a despărtit de iubitul ei Michael, iar planurile lor de căsătorie s-au destrămat. Solista speră că își va reveni, cel putin pe plan personal.

Citește și: Xonia încearcă să demonstreze că e nevinovată, după ce a fost prinsă la volan băută și testată pozitiv la cocaină: „Iau calmante, nu pot să dorm. Sunt traumatizată!”

Citește și:Xonia recunoaște că a consumat alcool înainte de a urca la volan, însă neagă că ar fi luat droguri: „Niciodată nu am consumat substanțe interzise'

Citește și:Cum a slăbit Aurora Mihai, cumnata Andrei Măruță, 30 de kilograme: „Nu puteam să-mi leg șireturile. Aveam 100 cm în talie, acum am 70”

Citește și:Medana și Alin Oprea fac nuntă cu 500 de invitați, dintre care 100 de vedete: „Ținutele vor face ca nunta noastră să pară un basm desprins dintr-o poveste”

Xonia trece prin momente dificile după ce s-a despărțit de iubit și a avut probleme cu legea

Xonia se numără printre cei mai apreciati artiști de la noi din țară. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a devenit faimoasă în America, acolo unde a locuit multi ani, dar si in România. Vedeta face naveta între două continente, iar în ultima perioadă trece prin momente dificile. Xonia a fost prinsă în trafic de către polițiști fără permis, si sub influența alcoolului. Initial, testul artistei a ieșit pozitiv la cocaină. De asemenea, vedeta a recunoscut că nici pe plan amoros nu o duce bine. Xonia s-a despărțit de iubitul milionar și acum suferă foarte mult.

Vedeta speră ca lucrurile să se liniștească în viața ei și să întâlnească persoana potrivită cu care să-și formeze o familie.

Viața mea se desfășoară pe trei continente. Nu este ideal. Dar nu pot nici să mă plâng. Mai încolo îmi doresc foarte mult să mă liniștesc, să stau și eu într-un loc. Îmi doresc familie copil, dar momentan nu e să fie!

Eu am fost la L.A. dar nu pentru dragoste. Am făcut niște proiecte împreună cu Michael, am deschis o divizie sub umbrela lui.

Nu mă grăbesc cu căsătoria pentru că eu sunt o fată tradițională. Uneori nu pare. Mi-am dorit întotdeauna familie, copil. Pentru cei care știu cum am fost crescută, se știe că eu am niște valori, dar nu mă grăbesc să fac acest lucru până nu găsesc persoana potrivită', a declarat Xonia, potrivit Click!

Xonia: „Nu am fost prinsă nici beată, nici drogată”

Solista a fost oprită de Poliție pe 23 iunie, în timp ce se întoarcea de la un eveniment. Xonia a fost testată cu etilotestul și s-a speculat că ar fi condus sub influența alcoolului și a drogurilor, dar și fără permis de conducere. Ulterior, artista a scris pe rețelele de socializare că testul pentru droguri ar fi dat o eroare, dar a recunoscut că băuse vin înainte de a se urca la volanul masinii sale.

Nu am fost prinsă nici beată, nici drogată, nu am atins droguri în viața mea și sunt foarte supărată pentru ce mi s-a întâmplat. Am și eu probleme de sănătate și nu aș putea să fac asta, chiar dacă mi-aș dori.Nu mai pot să dorm de când s-a întâmplat, iau calmante, efectiv sunt foarte traumatizată de ce a ieșit după acest incident.'a declarat Xonia, în emisiunea lui Măruță.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Xonia

Xonia se confruntă cu probleme de sănătate care îi provoacă o inflamatie severă la nivelul feței. Cântăreața a fost de multe ori acuzată că ar fi exagerat cu operațiile estetice. Vedeta a recunoscut că a fost diagnosticată cu o boală autoimună și a mărturisit că există posibilitatea ca această afecțiune să se agraveze.

Eu în continuare am probleme de sănătate, dar țin lucrul acesta departe de ochii lumii pentru că nu doresc să împărtășesc lucrurile negative cu publicul și fanii mei. În plus, nu am nevoie de mila nimănui.Am început un nou tratament, nu mi-a fost prea bine în ultimele luni. Sunt mai bine acum, sunt sub observația medicului, să se asigure că este totul în regulă cu noua schemă de tratament. Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus medițatie, credință., a spus Xonia, potrivit cancan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton