Zanni a câștigat Survivor All Stars și a izbucnit în plâns / Iancu Sterp a pierdut premiul de 100.000 de euro

 Ifrim Georgiana
.

După luni întregi de competiție, cu probe grele și emoții la cote maxime, Survivor All Stars și-a desemnat câștigătorul. Finaliștii sezonului suprem au fost Zanni, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp, care au dat tot ce au avut mai bun în cursa pentru premiul de 100.000 de euro. Unul singur a părăsit Republica Dominicană cu trofeul. Zanni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!!

Zanni a câștigat Survivor All Stars și a izbucnit în plâns. Survivor All Stars a debutat pe 16 ianuarie, la Pro TV și VOYO, și a adus în fața telespectatorilor cei mai puternici concurenți care au scris istoria show-ului. 20 de participanți, Faimoși și Războinici, s-au întrecut pe diferite trasee în Republica Dominicană, însă unul singur a reușit să pună mâna pe trofeu.

pavel-2pavel-2

Citește și: Interviu cu Andrei Ciobanu, finalist la Survivor All Stars. De ce l-ar vedea pe Iancu Sterp învingător și nicidecum pe Zanni: „El știe cum a jucat. Toate jignirile aduse mie…' / EXCLUSIV

Citește și: Interviu cu Zanni, înainte de finala Survivor All Stars. Ce spune despre adversarii săi, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp: „Familiile lor vor să-mi pună piedici. N-am nicio temere' / EXCLUSIV

Citește și: Adrian Văncică, alias „Celentano”, marele absent de la botezul celui de-al treilea copil al Ecaterinei Ladin. Actrița explică de ce a lipsit colegul din Las Fierbinţi și îl avertizează: „Poate mai fac unul”

Citește și: Cum a descoperit Diana Dumitrescu că suferă de sindromul intestinului iritabil. Medicii i-au pus un diagnostic greșit: „Am avut două crize, dureri crunte. Au vrut să mă opereze și…'

Zanni a câștigat Survivor All Stars

Finala Survivor All Stars s-a difuzat în această seară, iar telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură desemnarea câștigătorului. Emoțiile, tensiunea și adrenalina au fost cuvintele de ordine în ultima ediție. Concurenții au trecut prin probe de foc și s-au luptat pentru o miză financiară mare, de 100.000 de euro, folosindu-și toți așii din mânecă.

După o luptă crâncenă, Zanni a pus mâna pe trofeu și a ieșit învingător din sezonul suprem. El a făcut și primele declarații după triumful din Republica Dominicană, unde a petrecut mai bine de patru luni.

Zanni a izbucnit în plâns când a aflat că a câștigat Survivor All Stars și nu a mai apucat să dea nicio declarație.

Lista tuturor concurenților de la Survivor All Stars

Survivor All Stars a debutat cu 20 de concurenți, Faimoși și Războnici deopotrivă, aleși din rândul celor care au scris istorie în cadrul reality show-ului.

Din echipa Faimoșilor, în acest an, au făcut parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Din tabăra albastră, a Războinicilor: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Daniel Pavel: „Am ajuns la punctul culminant'

Înainte de finala Survivor All Stars, Daniel Pavel a făcut rezumatul penultimei săptămâni. Astfel, prezentatorul a recunoscut că și el a avut mari emoții și aștepta cu nerăbdare desemnarea căștigătorului.

„Națiune Survivor, am clipit, am trăit la intensitate maximă și am ajuns în punctul culminant, în care suspansul va atinge un nou apogeu – săptămâna finalei. Mi se pare incredibil când mă gândesc că în urmă cu peste patru luni, vă salutam de pe nisipul fierbinte dominican, după un drum lung și încărcat de emoție.

Era o clipă importantă, cea care marca că cei mai buni dintre cei mai buni au acceptat provocarea de a reveni în sezonul suprem. Acum, cinci dintre ei vor face pasul cel mare, iar joi… doar trei vor da lupta finală, lupta în care arbitri veți voi fi, singurii cu drept de vot. Știu că ne veți fi aproape zi de zi și vă mulțumesc în avans pentru că vom împărtăși și aceste emoții tot împreună!

De obicei, spuneam că au mai trecut trei episoade… acum pot scrie că nu doar că au plecat trei, ci au mai rămas tot atâtea. Atât de puțin ne-a mai rămas până când ne vom lua la revedere și ne vom îndrepta atenția spre vară, spre a-l celebra pe campionul sezonului și spre a ne relaxa către noi orizonturi și planuri. Până atunci, vă scriu aceste rânduri din weekend. A fost o săptămână atipică și ne-am văzut de patru ori, deoarece vineri seara am fost alături de cei mai talentați români în semifinală pentru a vă povesti despre ceea ce urmează să vedeți. Și tare încântat am mai fost', a transmis gazda emisiunii în jurnalul său pentru Libertatea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton