Zanni are o nouă iubită și se gândește la căsătorie: „Aș vrea să fie ceva serios. Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă” / A recunoscut că o place pe Alexandra Duli, la Survivor All Stars

 Ifrim Georgiana
.

Zanni are o nouă iubită și se gândește deja la căsătorie. Relația e înfiripată recent, însă tânărul are planuri serioase și visează să-și întemeieze o familie. Între el și Alexandra Duli s-a produs o apropiere, la „Survivor All Stars', dar nu se știe dacă acum formează un cuplu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Zanni este câștigătorul „Survivor All Stars' și cel care a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro. Pe parcursul edițiilor, s-a zvonit că fostul Faimos ar fi avut o legătură amoroasă cu Ana Porgras, dar o confirmare nu a existat din partea niciunuia. Situația a luat o întorsătură neașteptată când Alexandra Duli a recunoscut că îl place pe Zanni. Cei doi s-au apropiat destul de mult, iar tânăra s-a arătat deschisă la ideea unei relații.

zanni-6zanni-6

Citește și: Iancu Sterp continuă șirul acuzațiilor dure la adresa lui Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul. Ne-am prefăcut că-l căutăm ca să-și facă oamenii emisiunea…' / Ce a dezvăluit despre Survivor All Stars

Citește și: Cristi Mitrea, reacție acidă la adresa lui Zanni și a lui Jador: „Eu nu suport oamenii ipocriți, care nu au coloană vertebrală. Acum faceți melodii împreună. Vă certați, v-ați înjurat…”

Citește și: Cum a apărut fiica lui Irinel Columbeanu la plimbarea cu tatăl ei prin Cluj. Irina a purtat un accesoriu care valorează peste 13.000 de euro

Citește și: Anamaria Prodan susține că bunurile declarate furate de Laurențiu Reghecampf nu sunt pe numele lui: „Dacă nici Bebe nu poate să facă nimic, să îi explice că mi-e rușine, că mă fac de râs…'. Ce acuzații îi aduce după ce s-a prezentat cu Poliția la domiciliul ei

Zanni are o nouă iubită și se gândește la căsătorie

După victoria de la „Survivor All Stars', se pare că norocul i-a surâs lui Zanni și în dragoste, deoarece are o nouă iubită. Relația s-a înfiripat recent, însă tânărul spune că are planuri cât se poate de serioase și nu exclude ideea unei căsătorii. În lunile petrecute în jungla dominicană, Fostul Faimos s-a apropiat de Alexandra Duli, dar nu a confirmat că ea ar fi noua lui parteneră.

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi', a declarat fostul Faimos în podcastul lui Bursucu.

Câștigătorul Survivor se gândește deja la momentul logodnei: „Eu sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor. Când o să fie momentul ăla (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă. Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc, nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc. Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată'.

„Se va întâmpla repede'

Zanni e convins că e tot mai aproape de momentul când își va întemeia propria familie.

„Asta e personalitate de depresiv (n.r. să se gândească la faptul că nu va reuși să-și întemeieze familie), eu nu am avut asta. Eu m-am gândit oare când se va întâmpla, știind că sunt foarte selectiv. Mă gândeam dacă va fi ceva pe gustul meu ca să zic că e nevasta mea. Acum mă văd, nu știu când, s-ar putea să mă ia prin surprindere. Cred că se va întâmpla repede, așa simt eu acum, pentru că sunt prea bine', a mai spus el.

Alexandra Duli: „Nu aș spune nu unei relații'

Cu câteva săptămâni în urmă, Alexandra Duli a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre legătura pe care o are cu Zanni. Ea a recunoscut că petrec mult timp împreună, dar nu a confirmat că au început o relație.

„Mie mi-ar plăcea să am o relație cu Zanni, chiar îmi place de el. Îndrăgostită e prea departe cuvântul ăsta, îmi place de el. Dacă chiar mergem mai departe și totul e bine, nu aș spune nu unei relații’, a spus Alexandra Duli.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton