Zanni, după ce Iancu Sterp a spus că l-ar învinge detașat într-o luptă în cușcă: „Accept provocarea!” / Rivalul său l-a avertizat că e „sinucidere curată”

 Ifrim Georgiana
.

Zanni reacționează după ce Iancu Sterp a spus că l-ar învinge detașat într-o luptă în cușcă. Câștigătorul Survivor All Stars a acceptat provocarea, iar din mesajul postat în mediul online reiese că nu este deloc intimidat de rivalul său. În emisiunea lui Cătălin Măruță, fratele lui Culiță a declarat că o confruntare fizică ar fi „sinucidere curată' pentru Zanni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Invitat în emisiunea „La Măruță', Iancu Sterp i-a adresat acuzații grave lui Zanni. Potrivit acestuia, pe parcursul filmărilor pentru Survivor All Stars, rivalul său ar fi avut o înțelegere cu un localnic căruia i-ar fi oferit bani în schimbul mâncării. În fața acestor declarații explozive, prezentatorul TV a vrut să afle dacă Iancu și-ar dori o luptă în cușcă cu Zanni.

ian9ian9

Citește și: Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni: „Avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon și mai găseam…”

Citește și: 'Dar el a fost eliminat…' Cum comentează Sebastian Chitoșcă victoria lui Zanni la Survivor All Stars, după ce a zis că va câștiga Iancu Sterp / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Andreea Sasu în ultimul trimestru de sarcină. Iubita lui Philipp Plein s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, cu burtica de gravidă la vedere: 'Te așteptăm… H!'

Citește și: De ce nu a aruncat Daliana Răducan, soția lui Răzvan Simion, buchetul de mireasă la nuntă: „Singura care s-ar fi putut califica era…”

Zanni, după ce Iancu Sterp a spus că l-ar învinge detașat într-o luptă în cușcă

Posibilitatea unei confruntări fizice cu Zanni l-a făcut pe Iancu Sterp să râdă. El a spus că, pentru rivalul său, o luptă corp la corp ar reprezenta o „sinucidere curată', fiind convins că l-ar învinge detașat. Deși îi atestă calitățile de luptător, Iancu nu vede cum ar putea fi învins de Zanni, dat fiind că au înălțimi și greutăți corporale diferite.

„Eu am fost supărat în ziua finalei, atât. Să știi că m-am gândit la asta (n.r. să intre cu Zanni în cușcă), el l-a provocat pe Andrei Ciobanu, el nu e cu bătaia, dar m-am gândit că l-ar duce capul, dar ar fi sinucidere curată. Eu nu zic, Zanni e luptător, e vânos, dar are 60 de kilograme, Doamne ferește (n.r. să intre cu el în cușcă), sinucidere curată', a spus Iancu Sterp în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Zanni nu e intimidat de Iancu Sterp

În replică, pe contul său de Instagram, Zanni a postat o imagine cu Iancu Sterp și un mesaj prin care a acceptat provocarea. Câștigătorul „Survivor All Stars' a lăsat să se înțeleagă că nu este deloc intimidat de o eventuală luptă în cușcă.

„Accept provocarea', a scris el.

Iancu Sterp, acuzații dure la adresa lui Zanni

Iancu Sterp i-a adresat mai multe acuzații lui Zanni. El a dezvăluit că adversarul său ar fi primit pachet săptămânal și ar fi vorbit chiar și la telefon, fără ca cei din staff-ul Survivor să fie la curent cu cele întâmplate.

„Erau un localnic de acolo, îi dăduse  bani de la început. Mai mulți Faimoși au făcut combinația asta. A spus lumea că mi-a lăsat acolo Culiță terenul pregătit. Culiță, într-adevăr, s-a descurcat mai bine decât mine acolo. Eu mi-am rupt picioarele, fugeam să caut de mâncare.

El stătea pe spate, venea pachetul și avea și telefon. Cumetre, cum facem? În fiecare luni când mergea să își ia pachetul, el stătea pe telefon 1/2 ore, cât voia el. (…) Zanni a făcut-o la un moment dat pe Ștefania Ștefan caracatiță. A văzut că lumea îl critică că a făcut-o caracatiță. A venit supărat și a spus ce zice lumea de el, că a făcut-o așa. Când a fost la duel cu Ștefania Ștefan, Zanni a spus că e cu o fată superbă la duel. Și-a schimbat imediat atitudinea. Vedea ce zice lumea și știa cum să se comporte mereu, pentru că era la curent cu tot ce se întâmplă', a mai spus Iancu Sterp în cadrul aceleiași emisiuni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton