Zanni, jigniri și amenințări la adresa colegilor de la Survivor All Stars: „Ești un vierme ordinar. Când o să crească copilul tău...”. A răbufnit din cauza lui Iancu Sterp

 Ifrim Georgiana
.

Scandal la Survivor All Stars chiar înainte de marea finală. Zanni a răbufnit și le-a adresat jigniri colegilor. Pe Andrei Ciobanu l-a numit „vierme ordinar' și l-a avertizat că îl va demasca în fața fiului său. Totul ar fi început după o strategie pusă la cale de Iancu Sterp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Finala „Survivor All Stars' se apropie cu pași repezi.  Zanni, Tj Miles, Iancu Sterp, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu și Sorin Pușcaș sunt concurenții care au rămas în emisiune. Emoțiile sunt tot mai mari, iar controversele și conflictele inevitabile.

zan9zan9

Citește și: Zanni, reacție furibundă după ce mama lui Iancu Sterp l-a criticat aspru: „Se încearcă manevre prea murdare. Trofeul se câștigă, nu se fură…”

Citește și: Ana Porgras a rupt orice legătură cu Zanni după eliminarea de la Survivor All Stars. Ce îi reproșează: „M-am trezit cu mesaje nepotrivite. Îi doresc casă de piatră cu Duli'

Citește și: Cât de afectată a fost Elena Gheorghe atunci când s-a despărțit de Mandinga. Ana, sora vedetei: „A fost o perioadă cu o încărcătură mare pentru Elena, dar și pentru mine”. Elena și Mandinga colaboreaza iar, acum / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată casa Marinei Voica. Artista locuiește în Breaza: „Curtea arată ca la Versaille. Am un vecin care se ocupă de grădină'

Zanni, jigniri și amenințări la adresa colegilor de la Survivor All Stars

Iancu Sterp i-a promis mamei sale că nu o să-l mai voteze pe Zanni. Ca să nu-și încalce cuvântul, Războinicul le-ar fi spus colegilor să-l propună pentru eliminare, iar votul lui să meargă către TJ Miles. Presupusa lui strategie l-a scos din minți pe Zanni.

„M-am trezit de dimineață și toți nervii au pornit de la faptul că au plecat în pădure toți. Ca Iancu Sterp să-și țină promisiunea față de mama Geta, să nu mă voteze pe mine, s-a dus să le zică celorlalți să fiu eu votul comun, ca să nu-și dea el votul pe mine, să mă voteze toată echipa lui pe mine, ca el să-l voteze pe TJ', a spus concurentul.

Sorin a intervenit în discuție: „Ce vorbești? La ce vorbești atâta? Ce te crezi? Fratele lui Iancu Sterp? N-ai o vorbă pe traseu, vorbești cu mine acum?'.

„Nu mai fi, mă, frustrat! Uite, de aia vezi să te duci acasă. (…) Și psihic sunt mai bine ca tine. Zanni, după jocul de ieri, a început să ia pe fiecare, așa, separat. De data asta nu mai face decât cu Robert și Iancu.

Că el crede că încă mai e o portiță care poate să o deschidă și să-i manevreze, cumva. Să-i dea de partea lui sau să le implementeze ceva din gândirea lui, să voteze lumea altfel', a ripostat Sorin.

„Ce faci tu pentru competiția asta? (…) Ești un junghi pentru mine, pentru competiția asta', a reacționat Zanni.

„Și tu ești tusea. Ești tusea aia care vorbește mult și degeaba. Sare frustrarea din tine', i-a răspuns Sorin.

Andrei Ciobanu a intervenit: „Zanni este la pământ. Este cu gândurile lui. Este frustrat, este panicat, este înspăimântat și îi este frică. De ce să nu meargă la duel?'.

Și Iancu Sterp l-a avertizat pe Zanni: „Te băgam și la colan și la votul comun. Te băgăm la ce vrei tu. Vrei să-ți desenăm? Ce să facem? Tot la duel mergeți. Ce contează care intră la votul comun'.

Zanni, despre eliminarea Ștefaniei Ștefan

Zanni a remarcat că foștii Războinici nu au regretat deloc eliminarea Ștefaniei Ștefan. El s-a referit în special la Iancu Sterp.

„Eu am crezut că atunci când Ștefania Ștefan pleacă, Iancu o să sufere. Eu între ei vedeam o frăție din aia de Războinici, titani amândoi. Ei erau Războinicii. Când am văzut că doar a luat-o în brațe și nu s-a supărat, am zis, ‘Înseamnă că și Iancu Sterp așteaptă să cadă capii. Pentru că eu cred că Ștefania Ștefan avea șansă foarte mare.

De aia nu ați plâns-o, pentru că era un cap foarte important pentru finală. (…) Cearta asta este doar pentru că Iancu nu a venit cu colanul la gât, cu înțelepciune, să spună, ‘L-am câștigat. Asta cred eu că e corect.

De asta am spus că Războinicii sunt neasumați. Să se uite iar la mine, la duel, junghiul competiției cu calul troian, cum mă bat eu la duel, așa se numește competiție', a mai spus Zanni.

Zanni către Andrei Ciobanu: „Ești un vierme ordinar'

Discuțiile aprinse au escaladat la Survivor All Stars.

„Tu ești tusea care trebuie să se trateze acasă. Ești singurul frustrat de aici', i-a spus Pușcașu colegului său.

„Și o să-mi treacă, dar când sunt aici, n-am cum să vă las pe voi să credeți că puteți vorbi. Voi nu puteți vorbi!', a răbufnit Zanni, iar Sorin a afirmat: „Tu crezi că eu sunt fetele pe care le-ai prostit tu să lupte pentru tine? (…) Sunt junghiul tău din coastă, că sunt în continuu aici în spatele tău și ți-e frică de mine. Ți-a fost frică să mă trimiți la duel cu una din fetele tale, că știai că o să le bat'.

Apoi, Zanni l-a jignit și avertizat pe Andrei Ciobanu: „Tu ești un vierme ordinar, asta ești tu. Și când o să ajungi acasă și o să vezi, o să le decupez eu. Și o să vă dau tag la amândoi. Când o să crească copilul tău și o să vadă cum ai vorbit despre prietenie….'.

Andrei Ciobanu nu crede că Zanni își merită locul în competiție

Andrei Ciobanu spune că, din punct de vedere sportiv, Zanni își merită locul în competiție, însă comportamentul și strategiile lui lasă de dorit.

„Din punct de vedere sportiv, își merită locul. Și aici și poate și în finală. Dar din celelalte puncte de vedere, mai ales că eu îl cunosc, eu am trăit cu ei… Din punct de vedere social, strategic, mișelește, diabolic. Din orice punct de vedere, el nu merită. Tu nu-ți asumi, tu nu recunoști, tu nu-ți ceri iertare!', a declarat Andrei Ciobanu.

„Cine-ți dă ție dreptul să faci tu reguli? Cine ți-a dat ție dreptul de a schimba un regulament? Este o competiție unde jucăm cum ne permite regulamentul. Treci peste! Ești campion, vrei să ajungi în finală? Un campion nu are voie să se comporte, așa, niciodată. Ești femeie, bă! Luptă! Joacă-ți cartea, dacă ești mai bun, bate-i pe toți!', l-a completat Sorin Pușcașu.

Zanni: „Sunt disperat'

Înainte de al doilea joc pentru recompensă, Zanni a recunoscut că-și dorește victoria cu orice preț.

„Sunt disperat, deoarece fără Survivor nu aveam ce am acum. Cât o să-mi permită Dumnezeu să mă bat pentru dreptatea mea, o să mă bat. Da, e disperare mare. Nu e doar un joculeț, este competiția care mi-a dat viață', a spus el.

TJ Miles l-a întrebat despre strategia lui în competiție: „Vreau să știu adevărul. Vrei să scapi de noi ca să faci situația ușoară la finală? Sau ți-e frică să faci decizia corectă că o să fii judecat de Sorin și de Andrei și nu ai destul tupeu să faci ceva care e corect. Cu toate că poate nu e 100% cu loialitatea față de Războinici'.

„Mie-mi place mult de Iancu. Dar mă dezamăgește să văd că el cântărește onoarea față de mine și respectul și meritele mele, cu respectul față de Sorin Pușcașu. La un calcul matematic, el cântărește mai greu meritele lui Sorin Pușcașu', a declarat și Zanni.

Apoi, Zanni a promis că, după întoarcerea de la duel, va avea grijă de cei care l-au făcut să se simtă singur.

„Nici nu știu pe cine n-am boală. Unul e lent și se uită la mine cum mă bat în dueluri și face și gura mare. Celălalt guraliv, ăla nici nu mai trebuie să-l descriu.

Robert Moscalu este cel mai neasumat vitezoman de aici. Un fricos, un laș. Uneori îmi cântă la ureche ce vreau să aud și când vede că nu vine la mine colanul, se ia cu guralivii de mână. Sunt 100% sigur că voi triumfa la duel', a mai spus el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton