Zanni, reacție după ce s-a certat cu Cristi Mitrea, în direct, la Măruță: „Dacă te dai la duel cu mine, ne luăm la bătaie”/ L-a acuzat pe luptătorul MMA de violență domestică asupra Andreei Mantea

 Miniosu Alexandra
.

Zanni a avut o nouă reacție după ce s-a certat cu Cristi Mitrea, în direct, la Măruță. Câștigătorul Survivor All Stars a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în care a făcut referire la scandalul dintre el și luptătorul MMA, ce a avut loc recent. În emisiunea de la PRO TV, cei doi s-au atacat reciproc, cu replici acide. Fostul concurent din Dominicană l-a acuzat pe sportiv de violență domestică, făcând referire la fosta lui relație cu Andreea Mantea, cu care are un copil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Acum câteva zile, între Zanni și Cristi Mitrea a avut loc un scandal cu replici dure, în direct, la Măruță. Cearta lor a stârnit un val de reacții în rândul telespectatorilor, aceștia împărțindu-se în două tabere.

zanni-mitreazanni-mitrea

Citește și: Ce condiție i-a pus Jador lui Zanni când i-a propus să facă o piesă împreună: „M-a pus să aleg dintre susținerea lui în finală și…”

Citește și: Andrei Ciobanu contestă victoria lui Zanni la Survivor All Stars și îi aruncă cuvinte grele: „Demnitate, educație, nimic, zero. Fă ceva cu viața ta, învață o meserie'

Citește și: Connect-R își serbează ziua pe scenă, la Arenele Romane: 'Sunt cel mai împlinit pentru ceea ce Dumnezeu mi-a oferit…' Cât a costat producția scenică a spectacolului și câți invitați celebri are / EXCLUSIV

Citește și: Fiica lui Marius Moga e o mică fashionistă, la 9 ani. Cum arată Maria Elisabeta și ce i-a mărturisit celebrului ei tată: „E foarte creativă”

Zanni, reacție după ce s-a certat cu Cristi Mitrea, în direct, la Măruță

De curând, câștigătorul Survivor All Stars a vorbit despre cearta cu luptătorul MMA, explicând de ce l-a acuzat pe acesta din urmă de violență domestică în emisiune.

„Să las și eu o replică aici pentru toate mesajele primite. Lumea îmi dă mesaje cum să atac înapoi la Mitrea, la Măruță. În momentul de față sunt foarte împlinit și sunt foarte bucuros de ceea ce am cucerit până acum, nu simt să atac pe nimeni. Replica mea din acea emisiune a fost pentru că oamenii nu au vrut să mă iubească și este o caracteristică a personalității mele: dacă te dai la duel cu mine, nu o să te vrăjesc că ne iubim, ne luăm la bătaie.

Dacă oamenii ăia purtau o discuție super elegantă cu mine, eu aveam o discuție elegantă cu ei. Oamenii ăia au încercat să mă domine, au încercat să se dea la duel cu mine, să mă intimideze, așa că au luat exact ce au căutat, show. Nu port pică nimănui, am trecut peste, trofeul e la mine', le-a transmis Zanni fanilor pe rețelele de socializare.

De la ce a pornit scandalul dintre Zanni și Cristi Mitrea

Zanni și Cristi Mitrea s-au luat la ceartă în emisiunea „La Măruță', de la PRO TV, după ce luptătorul MMA i-a criticat comportamentul. Câștigătorul Survivor All Stars i-a spus atunci că nu e tocmai în măsură să-l judece, ținând cont de trecutul său controversat. Atunci, tânărul a făcut referire la acuzațiile pe care Andreea Mantea, fosta iubită a lui Cristi Mitrea, le-a adus indirect la adresa bărbatului, cele de agresiune fizică.

„Nu ai niciun fel de bun-simț, nu ești cizelat deloc și mi s-ar părea normal ca un om care a trecut prin câte ai trecut tu să fie mai bun', i-a reproșat Cristi Mitrea lui Zanni, la Măruță.

„Când vreodată te prefaci să stai drept în fața oamenilor și vorbești tu despre mine, ca și când tu ești la poarta Raiului. (…) Dacă eu eram prieten cu tine sau vecinul tău când ai lovit-o pe femeia aia, eu te pedepseam pe tine', a spus Zanni.

„Pe cine?', a adăugat Cristi Mitrea.

„Ce caută ăsta liber în societate să-mi vorbească mie de mitocănie? Tu te auzi? Eu sunt vocea femeilor din lumea asta, tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? De unde știu? Știe toată lumea', a mai afirmat Zanni.

Sursă foto: Arhivă viva, instagram, captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton