Zanni și-a schimbat părerea despre mama Geta de când a ieșit de la Survivor. Ce acuzații îi aduce: „La recompensă m-a luat în brațe, a zis să ne înrudim. Când am ajuns acasă...”

 Ifrim Georgiana
.

Zanni a lansat noi acuzații la adresa familiei Sterp. Câștigătorul Survivor All Stars s-a referit în special la mama Geta, sugerând că a avut un comportament duplicitar cât timp s-a difuzat show-ul de la PRO TV. Față-n față i-ar fi spus că e concurentul cu cel mai mare potențial, însă în comentariile din online ar fi scris cu totul altceva.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Invitat în emisiunea „Vorbește Lumea', Zanni a vorbit despre parcursul său la Survivor All Stars și a lansat un nou atac la adresa familiei Sterp. El spune că a luptat contra tuturor și că și-a încheiat „misiunea' atunci când a fost desemnat câștigătorul marelui premiu.

za8za8

Citește și: Mama Geta, mesaj acid pentru Zanni înainte de Finala Survivor All Stars: „Măi băiete, ai mai câștigat o dată, ai mai plecat acasă cu 100.000 de euro, iar vrei banii?” / Ce ar face cu banii dacă Iancu Sterp ar câștiga finala

Citește și: Zanni, reacție furibundă după ce mama lui Iancu Sterp l-a criticat aspru: „Se încearcă manevre prea murdare. Trofeul se câștigă, nu se fură…”

Citește și: De ce s-a căsătorit Raluca Podea la 19 ani: „Mama mea și tatăl meu nu au fost de acord, nici nu îl plăceau pe el' / A devenit mamă la 21 de ani

Citește și: Când începe Splash! Vedete la apă! 2024. Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu, jurați în sezonul 6

Zanni și-a schimbat părerea despre mama Geta de când a ieșit de la Survivor

Zanni o acuză pe mama lui Iancu Sterp că a avut un caracter perfid cât timp timp s-a difuzat Survivor All Stars. Când a fost în Republica Dominicană și s-au întâlnit față-n față, mama Geta i-ar fi spus că e concurentul cu cel mai mare potențial și că ar vrea să se înrudească. Întors acasă, Zanni a avut parte de o surpriză neplăcută.

„Eu eram singurul contra toți. Războinicii, fiind mai mulți decât Faimoșii, au crezut că dacă se încordează mai tare la mine o să mă dea la o parte la un moment dat. Se distrau, se distrau până au văzut că îi dau afară pe toți. Atunci s-au încordat. Faptele mele din finală au fost foarte răsunătoare, ale lor nu prea, așa că au ajuns acasă și au început cu propagandă, cu brânză, cu multe altele. Concurenții au fost în spatele comentariilor din online. Ce stânga, dreapta?! Știți că vorbesc pe față.

Deși iubesc familia Sterp, îi apreciez și am zis asta de 100 de ori, mama Geta a venit la o recompensă în care m-a luat în brațe, a spus că sunt cel mai bun, că mă iubește, că vrea să îmi facă rost de o femeie de acolo din Hațeg, să ne înrudim. Când am ajuns acasă, am văzut numai comentarii de la mama Geta cu: „Zannidache nu merită să câștige'; „Zannidache e pe ultimul loc'; „Zanniche nu merită'', a spus el în emisiunea de la Pro TV.

„Dacă nu câștigam, eu nu mai vorbeam despre Survivor'

Lili Sandu a schimbat apoi subiectul și l-a întrebat pe Zanni ce a simțit când a fost declarat câștigător. El a spus că nu ar mai fi vorbit despre Survivor dacă nu ridica trofeul desupra capului.

„Auzi, Zanni? Hai să ne întoarcem un pic în prezent. Fiecare cu drumul lui, știi cum e, că așa e în viață. Cum a fost momentul acela când ai fost anunțat că ești câștigătorul Survivor All Stars?', l-a întrebat Lili Sandu, prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea, pe Zanni.

„Am simțit că misiune s-a încheiat. Dacă nu câștigam, eu nu mai vorbeam despre Survivor niciodată. Dacă nu câștigam, tot efortul de acum 4 ani de zile, tot ce am proiectat eu pe viitor, să câștig Survivor în 2021 și Survivor All Stars, degeaba', a spus Zanni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton