Zanni și Ana Porgras, sărut în toiul nopții, la Survivor All Stars: „Trăiri intense și emoții puternice”. Imagini cu cei doi, în ipostaze romantice

 Ifrim Georgiana
.

Zanni și Ana Porgras, sărut în toiul nopții, la Survivor All Stars. Cei doi au fost protagoniștii unor ipostaze romantice în emisiune, în care el o pupă pe gât, după cum se observă într-un videoclip promoțional destinat episoadelor ce urmează să fie transmise săptămâna viitoare. Pro TV a inclus și o secvență în care unul dintre concurenți are nevoie de asistență medicală, în Republica Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Multe momente neașteptate au fost difuzate până acum la Survivor All Stars. Orgoliiile și tensiunile au ajuns la cote maxime în rândul concurenților, iar multe scandaluri au erupt în Republica Dominicană. Săptămâna viitoare, telespectatorii vor asista și la o scenă pasională, protagoniștii fiind Zanni și Ana Porgras. Într-un videoclip promoțional al Pro TV, cei doi sunt surprinși împreună în toiul nopții, în timp ce el o sărută pe gât.

zann10zann10

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, detalii din culisele Survivor All Stars, după ce a fost eliminat din competiție: „Am rugat să nu fiu filmat în momentul în care…”

Citește și: Ce i-a spus Lola Crudu de la Survivor All Stars Oanei Ciocan despre logodnicul ei, Jador: „Dacă mai aveam vreun dubiu, acum mi-am dat seama că…'

Citește și: Cum a reacționat Marcel Pavel când a aflat că Irina Loghin face două ture de Herăstrău, la 85 de ani: 'Nu m-am întâlnit niciodată cu domnia sa…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Anca Serea fără pic de machiaj, la 43 de ani. Ce ritual de îngrijire are: „Previne îmbătrânirea prematură și…'

Zanni și Ana Porgras, sărut în toiul nopții, la Survivor All Stars

Săptămâna viitoare, vom avea ocazia să-i vedem pe Zanni și Ana Porgras într-o ipostază apropiată, la Survivor All Stars. Secvența din videoclipul promoțional îi înfișează în toiul nopții, în timp ce el o sărută pe gât, marcând un moment neașteptat de tandrețe în Republica Dominicană, potrivit cancan.ro.  De altfel, se pare că unul dintre concurenți va avea nevoie de asistență medicală. Daniel Pavel, gazda show-ul, anticipează o săptămână „incendiară', cu adrenalină și răsturnări de situație.

„Urmează o săptămână incendiară la Survivor All Stars. Răsturnări de situație cum nu s-au mai văzut vreodată. Confruntări pline de adrenalină. Rivalitatea dintre triburi atinge cotele de avarie! Acțiuni controversate și reacții pe măsură vor schimba irevocabil destinul competiției și pe al unora dintre concurenți.Trăiri intense și provocări inedite vor stârni emoții puternice și nebănuite în piepturile concurenților. La finalul săptămânii, un duel neprevăzut cu un deznodământ neașteptat va zgudui competiția. Iar efectul lui va fi răsunător', a spus Daniel Pavel.

Ce se întâmplă săptămâna viitoare, la Survivor All Stars

În cadrul aceleiași săptămâni, concurenții vor juca „adevăr și provocare', astfel au ocazia să se apropie mai mult. Se pare că sărutul pe gât dintre Zanni și Ana Porgras nu ar fi un caz izolat, căci ar urma apropieri și între alți participanți ai show-ului.  

Tot atunci s-ar contura și unele rivalități între concurenți, după cum a anunțat gazda emisiunii, Daniel Pavel.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton