Zanni și Ana Porgras, scenă de gelozie la Survivor All Stars, după ce Alexandra Duli l-a pupat pe Faimos: „A fost umilitor. Și pentru mine ar fi fost nașpa să vină unul să o pupe pe Ana”

.

Zanni și Ana Porgras au avut parte de o scenă de gelozie la Survivor All Stars, după ce Alexandra Duli l-a pupat pe Faimos. Fostul câștigător Survivor a recunoscut, ulterior, că și el ar fi fost deranjat dacă un alt concurent ar fi pupat-o pe Ana Porgras, deși nu au confirmat niciodată că formează un cuplu. Iată cele mai recente declarații ale Anei Porgras despre Zanni!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Acum câteva episoade, Ana Porgras a fost pusă într-o situație neplăcută la Survivor All Stars, după ce Alexandra Duli l-a pupat pe Zanni. Deși cea dintâi nu a susținut nicio clipă că a fost deranjată de acest gest, tensiunea a fost în aer, și se pare că și telespectatorii au simțit asta. Încă din sezonul pe care l-a câștigat Zanni au existat speculații cu privire la o legătură amoroasă între el și Anna Porgras, dar nu au confirmat niciodată asta. Totuși, gesturile lor din sezonul actual i-a cam pus pe fanii lor pe gânduri.


Citește și: Alex Delea a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a accidentat grav, la Survivor All Stars: „Mi-e frică tare! Mi-am spart…’

Citește și: Zanni a recunoscut că o place pe Alexandra Duli, la Survivor All Stars, după sărutul pe gât cu Ana Porgras: „O simpatizez, este adevărat’. Cum a reacționat Faimoasa

Citește și: Cum a reacționat Bianca Brad când fiul ei i-a spus că merge la facultate peste hotare: ‘Sigur că nu e ușor…’ Ce vrea să studieze tânărul / EXCLUSIV


Citește și: Dan Negru, revoltat de prețurile mari de la Castelul Peleș: „Dacă tot încasezi mai mult decât la Versailles, măcar gardul repară-l. Dacă nu ții de mână copiii, i-ai pierdut în prăpastie’

Zanni și Ana Porgras, scenă de gelozie la Survivor All Stars, după ce Alexandra Duli l-a pupat pe Faimos

Săptămâna trecută, Alexandra Duli i-a dat un pupic lui Zanni. Scena s-a petrecut chiar sub ochii Anei Porgras și din reacția ei s-ar fi observat că gestul nu i-a picat deloc bine, deși nu a recunoscut asta oficial. Ulterior, pentru a încinge și mai tare spiritele, Zanni a întrebat-o pe Ana Porgras dacă poate să-i întoarcă și el pupicul Alexandrei Duli, moment în care Ana Porgras s-a arătat deranjată, susținând că nu înțelege rostul întrebării.


‘Dar de ce mă întrebi pe mine, că nu înțeleg?’, a spus Ana Porgras la Survivor România All Stars.

Mai apoi, la testimoniale, Ana Porgras a vorbit din nou despre asta și s-a arătat confuză de întrebarea lui Zanni.

‘Nu știu de ce a simțit nevoia să întrebe, dacă poate să îi întoarcă ventuza lui Duli. N-am înțeles. Oricum, el poate să facă oricând ce vrea el’, a spus Ana Porgras la testimoniale, potrivit protv.ro.


Zanni: „Cred că a fost umilitor pentru Ana să mă pupe Duli’

Însă ce i-a pus și mai mult pe gânduri pe telespectatori au fost declarațiile lui Zanni. Acesta a spus că și-a dat seama, ulterior, că ipostaza dintre el și Alexandra Duli nu a fost deloc una plăcută pentru Ana Porgras și că și pentru el ar fi fost „nașpa’ ca un alt concurent să o pupe pe Ana, semn că ar fi gelos.

‘Cred că a fost umilitor pentru Ana să mă pupe Duli, pentru că și pentru mine ar fi fost nașpa să vină unul să o pupe pe Ana. Dacă s-ar fi întâmplat asta, i-aș fi zis direct: ‘Ce faci, cumetre?’, a spus Zanni, potrivit aceleiași surse.

Sursă foto: Captură video, Instagram