Zanni și Cristi Mitrea, scandal cu replici dure, în direct, la Măruță: „Nu ești cizelat deloc” / „Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? Și Andreea Mantea e caz social, victima violenței domestice”

.

Zanni și Cristi Mitrea au fost protagoniștii unui dialog tăios, în direct, la Măruță. Totul a început după ce luptătorul MMA i-a reproșat fostului Faimos că nu l-a salutat când a intrat în platou. Punctul culminant a fost atins atunci când învingătorul Survivor All Stars a amintit de acuzațiile de violență fizică ale Andreei Mantea la adresa lui Cristi Mitrea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Cât timp s-a difuzat Survivor All Stars, Cristi Mitrea a fost invitat de mai multe ori în emisiunea lui Cătălin Măruță și a comentat parcursul concurenților. Luptătorul MMA și-a declarat antipatia față de Zanni și i-a adresat cuvinte dure. El a avut ocazia să-l confrunte față-n față, în aceeași emisiune de la Pro TV, însă a urmat o discuție tensionată.

Citește și: Andreea Tonciu a răbufnit la adresa lui Zanni, în direct, la Măruță: „Îmi vine să sparg televizorul. Mă enervează rău de tot!’. Ce îi reproșează concurentului de la Survivor All Stars


Citește și: Cătălin Măruță și Mihaela Bilic s-au contrazis în direct, la TV, din cauza conservelor: „Mă disperi pe mine cu asta?! Lasă-mă un pic să te întreb și eu ceva, ca să fie dialog, nu monolog!'

Citește și: Vero Căliman a făcut terapie după ce a plecat din Gașca Zurli: „Sunt îngrămădită de frică. M-am simțit de multe ori sufocată'

Citește și: Ce tradiții nu va respecta Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci: „Soțul spunea că se fură mirele. Să nu cumva…’. Artista și-a ales două rochii de mireasă


Zanni și Cristi Mitrea, scandal cu replici dure, la Măruță

Întâlnirea dintre Zanni și Cristi Mitrea a rezultat într-un scandal cu replici dure. Luptătorul MMA i-a făcut un reproș câștigătorului Survivor All Stars încă din momentul când și-a făcut apariția în emisiunea lui Cătălin Măruță. El s-a arătat deranjat de faptul că Zanni nu l-a salutat, apoi i-a spus că nu îi place caracterul său.

„Dau și eu acum noroc cu el, pentru că a trecut pe aici și nu a salutat. Nu te mai uita așa, uită-te în ochii omului când dai noroc cu el, este de bună creștere. Și dai și „Bună ziua’ când intri în casa omulu, i-a reproșat Cristi Mitrea.


„Așa s-a vorbit dinainte? Să facem show?’, i-a răspuns Zanni.

„Nu e nevoie, stai liniștit’, a completat Mitrea.

„Mitrea vrea saluturi de la mine, dar el m-a vorbit doar strâmb aici, el să mă salute pe mine. El să mă respecte, eu nu am vorbit prost în absența lui’, a mai spus Zanni.

„Nu-mi place caracterul lui’, a mai spus Mitrea.

„Ce înseamnă că nu-ți place caracterul meu?’, a întrebat Zanni.

„Nu-mi place cum te comporți cu anumiți oameni. Tu trăiești în bula ta și ai impresia că nimeni nu poate să zică nimic despre tine, dar e complet greșit. Jumătate din public nu te place. Nu toți au primit ca tine a doua șansă, au mai fost mulți eliminați, e penibil ce răspunzi’, a mai spus Cristi Mitrea.


„Nu ai niciun fel de bun-simț, nu ești cizelat deloc și mi s-ar părea normal ca un om care a trecut prin câte ai trecut tu să fie mai bun’, i-a mai reproșat Cristi Mitrea.

„Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie?’


Zanni a răbufnit în momentul când Cristi Mitrea i-a făcut observații cu privire la caracterul său. El a amintit de acuzațiile de violență fizică ale Andreei Mantea la adresa luptătorului de MMA. Cei doi au avut o relație scurtă, după ce s-au cunoscut în emisiunea „Burlăcița’, în 2014, iar rodul iubirii lor este David.

„Când vreodată te prefaci să stai drept în fața oamenilor și vorbești tu despre mine, ca și când tu ești la poarta Raiului. (…) Dacă eu eram prieten cu tine sau vecinul tău când ai lovit-o pe femeia aia, eu te pedepseam pe tine’, a spus Zanni.


„Pe cine?’, a adăugat Mitrea.

„Ce caută ăsta liber în societate să-mi vorbească mie de mitocănie? Tu te auzi? Eu sunt vocea femeilor din lumea asta, tu ai lovit-o pe femeia aia (n.r. Andreea Mantea) și îmi vorbești mie de mitocănie? De unde știu? Știe toată lumea’, mai spune Zanni.

Zanni: S-a votat caz social? Și Andreea Mantea este caz social, victima unei violențe domestice.

Sursa foto: Facebook & Captură Video