Zelenski solicită de la NATO o zonă de interdicție aeriană: „Rachetele rusești vor cădea pe teritoriul vostru”

 Martin Lorena
.

Zelenski solicită din nou de la NATO o zonă de interdicție aeriană. Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă chiar și astăzi! Președintele țării afectate a făcut un apel la NATO, cerând o zonă de interdicție aeriană. Aceasta este a doua oară când Volodimir Zelenski susține că are nevoie de un astfel de sprijin. Într-un mesaj public, el a declarat că e doar o chestiune de timp până când rachetele rusești vor ataca țările ce aparțin de NATO.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Volodimir Zelenski a cerut din nou ajutorul NATO. Pentru a doua oară, el susține că este nevoie să se facă o zonă de interdicție aeriană deasupra țării sale. Ba mai mult, acesta a subliniat că țările care aparțin de NATO ar putea fi atacate de rachetele rusești dacă această măsură nu va fi aprobată.

Volodimir-Zalenski-6-4Volodimir-Zalenski-6-4

Acesta a vorbit public despre perspectiva lui referitoare la războiul din țara pe care o conduce. Iată declarațiile!

Citește și: Kamala Harris, vicepreședintele SUA, a fost primită de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni:'Un atac asupra unui stat NATO, este un atac asupra NATO. Vom apăra fiecare centrimetru din teritoriul NATO'

Citește și: Klaus Iohannis, primele declarații după întâlnirea cu Ursula von der Leyen:'Dependența de gazul rusesc trebuie terminată'

Citește și: Mirabela Dauer, incident neplăcut în timpul unui concert:'Am ieşit cu greu din scenă, transfigurată la faţă'

Citește și: Boala pe care Mihai Bobonete a ținut-o ascunsă în ultimii ani:'Eu nu mai am voie să beau'

Zelenski solicită de la NATO o zonă de interdicție aeriană

Zelenski cere din nou de la NATO o zonă de interdicție aeriană. Volodimir Zelenski a făcut o postare publică pe pagina sa de Facebook, în cadrul căreia a cerut liderilor NATO o zonă de interdicție aeriană. Acesta a avertizat că fără o astfel de măsură, Rusia ar putea ataca inclusiv țările care aparțin Alianței Atlantcului de Nord.

„Anul trecut, i-am avertizat clar pe liderii NATO că dacă nu vor exista sancțiuni preventive dure împotriva Rusiei, aceasta va începe un război. Am avut dreptate. Acum repet, din nou: dacă nu ne închideți cerul, este doar o chestiune de timp până când rachetele rusești vor cădea pe teritoriul vostru. Pe teritoriul NATO. Pe casele cetățenilor din țările NATO', a spus Zelenski pe Facebook.

Volodimir Zelenski, despre jurnalistul american, ucis lângă Kiev

Volodimir Zelenski a vorbit și despre tragedia prin care a trecut Brent Renaud, un jurnalist american al postului New York Times. Bărbatul a fost omorât, după ce trupele rusești au atacat mașina în care se afla.

„Un jurnalist american a fost ucis astăzi în regiunea Kievului. Brent Renaud. Colegul său a fost rănit. A fost un atac deliberat al armatei ruse. Ei știau ce fac. Dar nu toată lumea din Occident pare să știe ce fac', a mai spus el.

Echipa Ucrainei negociază pentru o întâlnire a președinților

Volodimir Zelenski susține că echipa sa continuă negocierile pentru o întâlnire între el și Vladimir Putin. Acesta este de părere că o astfel de interacțiune ar putea pune punct atacurilor.

„Reprezentanții delegațiilor țărilor noastre vorbesc în format video în fiecare zi. Delegația noastră are o sarcină clară – să facă totul pentru a asigura o întâlnire a președinților, întâlnire pe care sunt sigur că oamenii o așteaptă', a continuat el.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton