O studentă la Medicină din Târgu Jiu a câștigat titlul Miss Capitală Regina Bucureștiului 2023. A fost aleasă dintre peste 150 de participante

 Solomon Tatiana
.

O studentă la Medicină din Târgu Jiu a câștigat titlul Miss Capitală Regina Bucureștiului 2023! Cea care a câștigat titlul de anul acesta se numește Estera Motocu și studiază tehnica dentară în cadrul Universității de Medicină. Ea cochetează cu moda încă din liceu, fiind prezentă pe catwalk-urile mai multor case de modă din țară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

O studentă la Medicină din Târgu Jiu a câștigat titlul Miss Capitală Regina Bucureștiului 2023! Elena Motoc, studentă la Medicină, profilul tehnică dentară, este noua Miss Capitala Regina Bucureștiului. În cadrul competiției de frumusețe au mai fost desemnate și alte titluri de Miss.

received_230763466659168received_230763466659168

Citește și: Cum arată acum și cu ce se ocupă Adela Marian, prima Miss România de după Revoluție. A lucrat la Agenția Națională Antidrog

Citește și: Cum arată acum Ioana Filimon, câștigătoarea Miss România 2016. A participat la primul ei concurs de culturism: „Sunt extrem de mândră”

Citește și: Ce familie frumoasă au Dana Bartzer și Dan Creimerman! Cu ce se ocupă băieții lor, Boris și Robert, în străinătate: „Ne vedem cât de des putem. Deocamdată nu există nepoți' / EXLCUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Karmen soțul și cum a cucerit-o: „Nu a fost dragoste la prima vedere. Stăm cu părinții lui'. Ce spune cântăreața despre al doilea copil / EXCLUSIV

O studentă la Medicină din Târgu Jiu a câștigat titlul Miss Capitală Regina Bucureștiului 2023! 

Concursul de frumusețe Miss Capitală Regina Bucureștiului 2023 s-a desfășurat weekendul trecut la București. Marele titlu a fost câștigat de o tânără din Târgu Jiu, absolventă a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu' din municipiu.

În prezent, tânăra este studentă în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila' din București. Estera Motocu studiază tehnica dentară la Universitatea de Medicină, însă ea cochetează cu moda încă din liceu, fiind prezentă pe catwalk-ul mai multor case de modă din țară.

Tinerele care au câștigat titluri de Miss se implică în activități caritabile

Studenta la Stomatologie din Târgu Jiu a bifat o nouă reușită în lumea fascinantă a frumuseții, devenind „Regina Bucureștiului'. „Miss Capitală Regina Bucureștiului este un titlu care obligă la excelență pentru că nu este vorba doar despre caracteristicile fizice ale candidatelor, ci și despre personalitățile inspiratoare și poveștile lor!

Miss Capitală Regina Bucureștiului este o poveste despre voi si generația voastră', au transmis organizatorii concursului. În cadrul evenimentului au mai fost desemnate și alte titluri de frumusețe. Câștigătoarele vor lua parte la evenimente de fashion, dar și sportive. În plus, frumoasele tinere vor susține evenimente caritabile.

Câștigătoarele au fost alese dintre 150 de fete

Câștigătoarele titlurilor de Miss au fost alese dintre 150 de participante. Evenimentul a avut loc în București, weekend-ul trecut, iar juriul a avut mari bătăi de cap.

'Am ales sâmbătă din peste 150 de fete care s-au înscris. Juriul a decis că Miss Capitală Regina Bucureștiului 2023 este Estera Motocu, studentă la Medicină, Miss Sector 2 și finalista de excelență este Omar Miriam. Iar Miss Sector 6, Andreea Rotaru. Miss Sinaia 2023 este Cora Păun, Miss Bușteni 2023 a fost aleasă Ciobanu Corina, Miss Callatis 2023, Alexia Drăguț și Miss Prahova este Ligia Mirea.

Tinerele vor participa la meciuri de fotbal și activități sportive. Acestea vor fi alături de echipele feminine de fotbal SV Kahlenberg și FC România 1902, vor participa la activități culturale și se vor implica în activități de turism, un exemplu pentru generația lor', ne spune organizatorul evenimentului, Clara Popescu.

Foto: arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton