De ce nu a avut succes Aida Parascan, după ce a câștigat "Master Chef", în 2013: "Din punct de vedere material, nu pot să spun că m-am ales cu ceva"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce nu a avut succes Aida Parascan, după ce a câștigat „Master Chef”, în 2013. Aida Parascan este câștigătoarea Master Chef, în cadrul sezonului din 2013. A lucrat în mai multe restaurante, însă vedeta a refuzat să facă compromisuri, privind calitatea mâncării. Aida Parascan a trecut printr-o serie de drame, când i-a ars casa, iar soțul a părăsit-o. Iată ce face acum, Aida Parascan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Aida Parascan, câștigătoarea Master Chef, în 2013, s-a aflat în centrul atenției, după ce talentul pentru gătit i-a fost recunoscut la show-ul de gastronomie. Aceasta a luat acasă un premiu generos de 50 de mii de euro, însă, din păcate, o serie de evenimente dramatice, i-au dat viața peste cap. În 2016, Aida Parascan s-a trezit că apartamentul i-a ars, împreună cu o sumă importantă de bani. Divorțul de soț i-a făcut viața și mai grea, neavând niciun fel de sprijin financiar sau moral din partea acestuia. Aida a lucrat în mai multe restaurante, însă nu ar fi fost de acord cu utilizarea unor alimente nesănătoase, motiv pentru care a preferat să renunțe la acest domeniu. Iată ce s-a întâmplat cu Aida Parascan, fosta câștigătoare Master Chef!

aida-66-e1648142052287aida-66-e1648142052287

De ce nu a avut succes Aida Parascan, după ce a câștigat „Master Chef”, în 2013

Aida Parascan mărturisește că nu a fost de acord să facă compromisuri în cariera sa. Aceasta ar fi refuzat să promoveze alimentele nesănătoase, fapt care nu ar fi ajutat-o în viața profesională.

Citește și: Kamara și Gabriella Nastas s-au căsătorit pentru 24 de ore: „A fost super emoționant. Ceva neprevăzut…'

Citește și: Catinca Roman, primele declarații după moartea mamei sale: „O aștept și eu…' / Cine se ocupă de înmormântarea Mioarei Roman

Citește și: Florin Dumitrescu, după zvonurile că a divorțat de soția lui, Cristina: „Cred că ăsta a fost motivul'. Discuția lor a fost făcută publică

Citește și: De ce a avut Mioara Roman poprire pe pensie, deși a fost internată în azil, bolnavă de Parkinson. Ce sumă uriașă avea de achitat: „Restanța totală fiind…”

„Mi se pare important să oferi prin mâncare şi o anumită energie. De asta cred că nici nu am avut succes ca bucătar: eu nu promovez mâncarea care dăunează omului, încerc să gătesc sănătos, cu ingrediente naturale, cu alimente cât mai puţin procesate. Şi combinaţiile dintre ingrediente trebuie să fie optime pentru a fi asimilate corect de organism, suntem ceea ce mâncăm. E complex, aşa că trebuie să fim foarte atenţi la ceea ce mâncăm, în afară de mâncarea în sine asimilam şi energia celui care a gătit. Depinde de starea interioară, mâncarea poate şi aceeaşi, dar gustul diferit.

Am făcut acest experiment şi când aveam şcoala de cooking. 10 oameni au făcut acelaşi fel de mâncare, cu fix aceleaşi ingrediente. Nimic nu era la fel, totul a depins de starea lor, de energia lor interioară.', a declarat în exclusivitate Aida Parascan pentru Playtech.ro.

Aida Parascan: „A fost grea perioadă, abia mă despărţisem de soţul meu”

În urma câștigării concursului „Master Chef”, Aida Parascan a plecat acasă cu 50 de mii de euro. Acești bani i-a investit într-un proiect de suflet și și-a deschis o bucătărie în Buzău. Din păcate, afacerea nu a avut succes și a fost nevoită să o închidă.

 „Au trecut 11 ani de la câştigarea MasterChef, a fost punctul culminant al carierei mele. Depinde cum priveşti. Din punct de vedere material, nu pot să spun că m-am ales cu ceva. Cu cei 50.000 de euro mi-am făcut cofetăria din Buzău, apoi am decis să plec de acolo pentru că eram mereu chemată în Bucureşti pentru tot felul de evenimente. 

Cofetăria nu a avut mare succes pentru că ceea ce făceam eu nu era pentru toată lumea, oamenii nu au fost deschişi să guste, să încerce altceva. Nu a funcţionat, aşa că m-am mutat. Am vândut tot ce aveam în Buzău, apoi a ars casa şi au ars şi banii odată cu ea… A fost grea perioadă pentru că abia mă despărţisem de soţul meu, el nu a oferit niciun ajutor financiar sau moral, nu a fost deloc uşor'a mai completat aceasta. 

Ce a făcut Aida Parascan, câștigătoarea Master Chef, după ce i-a ars locuința

În 2016, la doar trei ani de când devenise cunoscută la Master Chef, Aida Parascan a trecut printr-o mare dramă. În timp ce a lipsit 15 minute de acasă, pentru a-și lua fetița de la școală, apartamentul i-a luat foc. Aida Parascan avea 4000 de euro ascunși în locuință, bani care s-au făcut scrum.

„A luat acasa foc. Asta s-a intamplat. Am plecat de acasa sa-mi iau copiii de la scoala si cand m-am intors am gasit foc. Am pierdut vreo 4000 de euro. Bine ca cei mici erau in siguranta, ca s-a intamplat exact cand nu ne asteptam. Nu se stie de la ce a pornit. E posibil sa fi facut un scurtcircuit. De la masina de cafea e posibil, dar nici cafea n-am baut, n-am intrat in bucatarie. Stau in chirie. Daca nu este asigurata casa, in cazul asta platesc eu tot. Zugraveala, bucataria, au crapat si geamurile, gresia. Totul e praf', a declarat Aida pentru CANCAN.ro.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton