Succes pe plan muzical pentru Lavinia Pîrva! Cum își susține Ștefan Bănică soția

 Pirvu Cristina
.

Lavinia Pîrva se bucură de un succes important pe plan muzical. A devenit mamă, dar se concentrează și la cariera ei. Ștefan Bănică, soțul ei, are un rol important și pare să îi dea mereu o mână de ajutor jumătății lui. 

Lavinia Pîrva a născut în urmă cu aproximativ 3 luni. Asta nu înseamnă că a luat o pauză de la muzică, a scos piesă după piesă, a filmat videoclipuri și acum pare să aibă concerte alături de Ștefan Bănică.

Conform Libertatea, Ștefan și-a asumat rolul de protector și promoter al frumoasei lui partenere de viață și a luat-o chiar în spectacolele sale.

De când s-au luat cu acte, cei doi se vând la pachet pentru show-urile susținute în țară, iar primării de mici orașe și comune nici că puteau fi mai fericiți: adoră să-i vadă pe aceeași scenă pe domnul și pe doamna Bănică! Totuși, sacrificiul suprem de a o urca pe Lavinia cu el pe scena Sălii Palatului nu l-a făcut încă Ștefan.

Lavinia și Ștefan Bănică au împreună un băiețel. Alexandru s-a născut pe data de 16 mai și este primul copil al Laviniei și al treilea copil al lui Ștefan Bănică, acesta mai având o fiică, Violeta (11), provenită din mariajul cu Andreea Marin, și un fiu, Radu Ștefan (17), provenit din relația pe care a avut-o cu Camelia Constantinescu.

Lavinia PirvaLavinia Pirva

Lavinia Pîrva a dezvăluit cum este Ștefan Bănică în rolul de tătic: „Este îndrăgosit peste cap de el'

Artista a recunoscut că în perioada sarcinii a mâncat tot ce a poftit, dar că, imediat după ce a născut, nu a mai simțit nevoia să mănânce. De altfel, Lavinia, în ultima perioadă a sarcinii, s-a confruntat cu retenția de apă, ea acumulând un număr mare de kilograme din acest motiv, pe ultima sută de metri. Din fericire, acum artista este pe drumul cel bun, la două luni după ce a devenit mămică reușind să dea jos o bună parte din kilogramele excedentare. Întrebată de Cove dacă simte presiunea kilogramelor în plus, Lavinia a negat. „Eu zic că arăt destul de bine, deci pot să mă duc să cânt, și atunci de ce să fiu stresată?', a glumit Lavinia, ridicându-se de pe canapea și făcând o piruetă…

În ceea ce privește relația lui Ștefan Bănică cu fiul său, Alexandru, Lavinia a povestit că „tăticul este foarte cool, Ștefan este un tată foarte cool. Este îndrăgosit peste cap de el’ .

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton