Sue Ellen, Bobby și Lucy din Dallas s-au reîntâlnit după 45 de ani. Cum arată actorii în prezent

 Dumba Gabriela
.

Serialul Dallas nu mai are nevoie de nici o prezentare, iar toți cei care s-au născut înainte de Revoluție îi știu pe Sue Ellen, Bobby și Lucy, unele dintre personajele principale. Au trecut 45 de ani de la lansarea serialului Dallas, iar cei trei s-au reunit recent. Din păcate, îndrăgitul J.R. Ewing, interpretat de Larry Hagman a murit în 2012, de cancer.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cu mult mai multe riduri și încărunțiți complet, o parte din distribuția originală a serialului s-a alăturat regizorului Michael Preece în Palm Springs, California, în cadrul unei reuniuni ce a marcat 45 de ani de la difuzarea primului episod Dallas, în 1978.

profimedia-0021843749profimedia-0021843749

Cum arată în prezent Bobby, Sue Ellen, Lucy și Ray din Dallas

Fotografiile exclusive de la evenimentul care i-a adus în același loc pe Patrick Duffy (Bobby), Linda Gray (Sue Ellen), Charlene Tilton (Lucy) sau Steve Kanaly (Ray) au fost făcute publice de către revista People, imagini în care membrii distribuției pot fi văzuți îmbrățișându-se afectuos, în timp de depănau amintiri din vremuri de demult. Vezi pozele aici!

„Larry Hagman a fost cel mai bun prieten al meu timp de 35 de ani. A adus bucurie tuturor celor pe care îi cunoștea', a declarat Gray la acea vreme.

Citește și: Loredana Chivu a fost urmărită în trafic de fostul logodnic, care a bătut-o și a amenințat-o cu moartea: „A încălcat ordinul de restricție'

Citește și: De ce și-au trimis Adina Alberts și Viorel Cataramă fiica la o școală de stat, deși sunt milionari: „Am întâlnit niște aberații…'

Citește și: Ce întrebare neașteptată i-a pus Eva Măruță mamei ei, Andra, de față cu soacra artistei: „Ce vrei să zici?’

Victoria Principal, actrița care a interpretat-o pe Pamela Barnes Ewing, a spus pas reuniunii, în timp ce un număr de membri cheie ai distribuției au murit în tot acest răstimp, și anume Barbara Bel Geddes, Jim Davis, Ken Kercheval și îndrăgitul Larry Hagman (J.R. Ewing), decedat în 2012 din cauza cancerului.

Lucy din Dallas are 64 de ani acum

Dacă Linda Gray, ajunsă la venerabila vârstă de 82 de ani, și Patrick Duffy (74) au mai avut apariții împreună, cu și fără legătură cu Dallas, cei doi fiind foarte buni prieteni, unele figuri din serial ne-au provocat adevărate surprize, în sensul că le-am recunoscut cu greu la reuniunea cu pricina.

Este vorba despre Charlene Tilton, în vârstă de 64 de ani, interpreta năbădăioasei Lucy Ewing, care se află, azi, departe de imaginea ce a făcut-o celebră.

Actrița de doar 1,50 m, care a fost poreclită „Poison Dwarf” de către prezentatorul de radio Terry Wogan din cauza energiei sale de pe micul ecran și a staturii minione, este acum o doamnă cu o ținută clasică și cu trăsăturile complet modificate față de sfârșitul anilor ῾70, potrivit okmagazine.ro.

„Deoarece serialul a durat atâția ani, publicul a ajuns să cunoască personajele atât de bine și i-a păsat cu adevărat de ele, iar personajele au trecut prin atât de multe', a declarat Linda Gray la aniversarea a 45 de ani de existență a show-ului. „Dallas a influențat atâta lume.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton