"El îmi va plăti despăgubiri de 200.000 de euro. Am fost aproape de cazul Elodia". Suma uriașă pe care Dana Roba i-o cere în instanță soțului ei, după ce a desfigurat-o și i-a furat banii

 Dumitrache Laura
.

Dana Roba a fost la un pas de moarte după ce soțul ei a lovit-o cu un ciocan la nivelul capului. Make-up artistul a fost operată pe creier, iar medicii s-au luptat să-i salveze viața. Vedeta îi va cere despăgubiri în instanță, soțului ei, Daniel Balaciu, după ce a desfigurat-o. Dana Roba nu vrea să îl ierte pe tatăl fiicelor sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dana Roba a trecut prin momente groaznice. La începutul lunii iunie, vedeta a fost la un pas de moarte după ce soțul ei a lovit-o cu ciocanul în cap. Make-up artistul a fost transportată de urgență la spital, iar medicii au operat-o pe creier timp de 9 ore. Din fericire, Dana Roba se simte bine acum și se află alături de cele două fiice ale sale. Iată suma uriașă pe care Dana Roba i-a cere în instanță soțului ei, după ce a desfigurat-o și i-a furat banii.

dana roba si sotul eidana roba si sotul ei

Dana Roba mai are nevoie de trei interventii chirurgicale pentru a-și reveni complet. Vedeta a dezvăluit că după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, acesta i-a furat o sumă mare de bani. Daniel Balaciu este antrenor de fotbal în județul Timiș și este căsătorit cu Dana Roba de șapte an. Au împreună două fetițe.

Citește și: Conversație halucinantă între Dana Roba și cumnatul ei: „Mi-a spus că acei bani, 20.000 de euro, nu o să-i văd'. De ce va veni Protecția Copilului acasă la ea

Citește și:Dana Roba nu-și poate simți o parte din cap, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul și operată pe creier: „Am dureri foarte mari”

Citește și:De ce fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian și ce scrie în certificatul de naștere: „Deci, se numește…”

Citește și:Fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu, afectate de custodia comună a părinților: „Este bulversant. Se discută și încă este o problemă” / Au 7 și 9 ani

Suma uriașă pe care Dana Roba i-a cere în instanță soțului ei, după ce a desfigurat-o și i-a furat banii

Dana Roba a trecut prin momente critice după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei. La începutul lunii iunie, vedeta a ajuns de urgență la spital după ce tatăl fiicelor sale a lovit-o cu ciocanul în cap. Medicii au operat-o vreme de 9 ore pe creier, iar acum mai are nevoie de trei interventii pentru a-și reveni complet. Din fericire, Dana Roba a revenit acasă la fiicele sale, dar îi va cere despăgubiri uriase, în instanță, soțului ei.

 'Nu-l iert. La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Eu am capul crăpat, mâinile în gips până la cot și dureri mari de picioare.Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane.

Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi, s-a sucit, dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane.Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap, acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de 1.400 de lei.

Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000 de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de 10.000 de euro', a declarat Dana Roba, potrivit playtech.

Dana Roba are ambele mâini în gips

Dana Roba a suferit foarte mult după ce a fost operată pe creier. Make-up artistul se afla în imposibilitatea de a mânca singură, având ambele mâini în gips. Vedeta susține că nu mai are bani, după ce soțul ei i-a furat o sumă mare de bani.

'Nu pot să iau nimic în mână, n-am putere ca să prind un obiect. Am vrut să mănânc niște prăjituri, dar le-am scăpat pe toate pe jos. Mă mai ajută bona, ea îmi dă cu lingurița, am și niște prietene, care mai vin, dar multe ore stau singură, iar dacă poftesc la ceva nu pot mânca.Am slăbit, de la 64 de kg, cât aveam înainte de incident, la 50 de kilograme.

Vin să mă verifice și cei de la Protecția Copilului ca să vadă în ce condiții stau fetele mele, am aruncat și salteaua din dormitor, era plină de sânge, dulapurile nu le-am scos încă din casă, n-am bani de altele acum', a mai spus Dana Roba.

Soțul Danei Roba a căutat-o din închisoare, iar un politist i-a adus citația. 'Soțul meu a încercat să mă contacteze, mi-a transmis un mesaj prin domnul polițist care mi-a adus citația acasă, pentru un termen la tribunal. Mi-a zis așa: Soțul meu e periculos, eu mă lupt din răsputeri să mi se dea custodia totală a fetelor. După bătaie, după acea nenorocire, când peste 30 de medici de la spital au crezut că mor, copiii mei nu trebuie să mai stea în preajma lui.(…)

Am fost la un pas de cazul Elodia Ghinescu, numai că pe mine mă găseau imediat rudele, pentru că toți mă sună foarte des, iar dacă nu răspundeam ar fi spart ușa, l-ar fi prins imediat, nu avea cum să mă ascundă, ca pe Elodia.

Make-up artistul i-a transmis un mesaj soacrei ei

Dana Roba a revenit lângă fiicele sale și este dispusă să meargă în instanță pentru a-l face pe soțul ei să plătească pentru tot răul cauzat. Vedeta a revenit miraculos la viață și i-a transmis un mesaj soacrei sale.

'De-abia aștept să fie audiată de către procurori. Unde-mi sunt cei 30.000 de euro, pe care fiul ei mi i-a luat din casă? După ce că m-a nenorocit, mai vrea să-mi ia și bănuții? Oamenii legii o să îi ancheteze pe toți, soacra mea va spune unde sunt banii, când va fi audiată.Ea a zis că sunt și banii lui. Că a stat acasă cu fetele. Păi, el a stat cu fetele pentru bani?

Eu nu suport mizeria, am plătit și 1.500 lei curățenia. El nu dădea cu aspiratorul. Zicea că nu știe să apese pe buton, veneam de la muncă, el lăsa hainele în mașina de spălat și câte zece ore. Mama lui voia ca el să fie audiat în libertate. Eu n-am murit pentru că sunt foarte credincioasă, pentru că deasupra capului meu a fost o pecete de îngeri. Eu aveam pe cap baticul cu care mă rog, când am ajuns la spital. De câte ori n-a blestemat el baticul!„, a mai declarat make-up artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton