Ce superstiții de Crăciun și Revelion are Karmen, fiica lui Adrian Minune: "De când o am pe Sofi, Crăciunul înseamnă mai mult decât de obicei"

 Dumba Gabriela
.

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a dezvăluit care sunt superstițiile sale de Crăciun și Revelion, dar și cum petrece Sărbătorile de iarnă. Karmen Simionescu s-a maturizat foarte mult de când a devenit mamă și spune că viața ei s-a schimbat total de când a adus-o pe lume pe fiica ei. Și Crăciunul este cu totul altfel de când este mamă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Karmen și soțul ei, Bogdan Căplescu, au devenit un cuplu în 2018. Acum ceva timp, cântăreața ne povestea în revista VIVA! că între ei doi nu a fost dragoste la prima vedere și că partenerul ei a abordat-o abia după mai multe ieșiri în grupul de prieteni. I-a spus atunci că artista îi va fi soție și că vor avea un copil, lucruri care s-au adeverit în scurt timp. De când a devenit mamă, viața s-a schimbat total pentru Karmen, fiica lui Adi Minune.

274683911_520098609478724_2898483163887243482_n274683911_520098609478724_2898483163887243482_n

Ce superstiții are Karmen, fiica lui Adi Minune, de Crăciun și Revelion

Karmen Simionescu a dezvăluit care sunt superstițiile sale de Crăciun și Revelion.

„De Revelion încerc să am ceva roșu pe mine și bani în geantă. Am găsit o hârtie pe care am scris-o acum vreo 4 ani și de Revelion, când erau artificiile, am scos hârtia și am citit-o și s-au realizat câteva lucruri, printre care să am și un proiect mare la TV pe actorie„, a dezvăluit Karmen pentru ego.ro.

Pentru Karmen, Sărbătorile ideale înseamnă să fie alături de familia ei, indiferent unde s-ar afla, și, mai ales de fiica ei. Dacă, înainte să devină mamă, Karmen îl aștepta cuminte pe Moș Crăciun, totul s-a schimbat de când a adus-o pe lume pe fiica ei.

În primul rând, nu eram eu Moșul, ceea ce era fain, dar acum e și mai fain pentru că am ocazia să-l ajut pe Moș Crăciun cu dorințele fetiței mele. De fapt, de când o am pe Sofi, Crăciunul înseamnă mai mult decât de obicei.

Suntem invitați, cu toată familia, la un Christmas Party, în Sibiu, iar pe data de 25 voi fi acasă cu Sofi, soțul și socrii, unde bineînțeles că va veni Moș Crăciun cu cadouri, ca și anul trecut – am împânzit toată casa de copii și cadouri. Și revelionul împreună cu părinții, la munte, unde vom cânta. Anul acesta am ocazia să cânt de Anul Nou, ceea ce înseamnă că, Doamne ajută, 2024 va fi plin de cântări„, a mai declarat Karmen.

Citește și: Cum au afectat-o pe Karmen problemele de sănătate ale mamei ei și cum se simte acum, după AVC: „De acolo au început problemele. Am început să plâng rău de tot’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Karmen, fiica lui Adrian Minune, lipsa lui în copilărie și ce spune despre retragerea acestuia din muzică: „Nu știu cum este să ai un tată prezent 100%’ / EXCLUSIV

Cum a afectat-o pe Karmen celebritatea tatălui ei, Adrian Minune, în copilărie

Deși invidiată pentru numele ei și situația materială de care s-a bucurat dintotdeauna, Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, simțea, în copilărie, că tocmai din cauza acestor lucruri este respinsă de alți copii.

De mică îmi doream să mă simt un copil normal, îmi doream să merg pe jos la școală. Îmi plăcea că veneau prietenii mei împreună cu povești de pe drum, despre ce au pățit în metrou sau în autobuz, iar eu eram în mașină.

Poate pentru unii este dubios ce zic: Domne, fata aceasta a crescut cu o situație foarte bună, vai, ce să spunem!’. Când ești mic nu conștientizezi multe lucruri, nu conștientizezi că este un beneficiu faptul că ai o situație mai bună.

Eu îmi doream să am mulți prieteni alături de care să merg pe jos, prin frig, prin zăpadă. De mică am fost sociabilă, îmi doream să am mulți prieteni! Chestia asta m-a îndepărtat puțin de oameni pentru că unii copii poate simțeau diferența atunci când venea vorba de situația materială.

Poate unii ziceau: Cum să o bag pe Karmen în seamă?’. Acesta nu a fost un criteriu pentru a alege prietenii. Eu am prieteni din toate păturile sociale, cu părinți din toate meseriile. De mică am simțit puțin respingerea, să zicem, a celor din jur: Asta e altcineva, altceva! Nu ne băgăm cu ea în seamă! Bine, lasă-ne!’.

Pentru un copil e ciudat, nu înțelegi mare lucru, că tatăl tău e cunoscut. Ești un copil ca oricare altul în sinea ta. Întotdeauna mi-am dorit să nu îi pese nimănui de cine sunt eu sau de cine e tata!’, a declarat Karmen Simionescu la ego.ro, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton