Ce surpriză a avut Ramona Gabor după ce a purtat o bijuterie a mamei sale, care a murit acum 10 ani: "Unele lucruri sunt menite să se întâmple"

 Dumba Gabriela
.

Ramona Gabor a avut parte de o surpriză foarte plăcută după ce a purtat o bijuterie a mamei sale, care a murit în august 2013. Este vorba despre un colier cu perle pe care Ramona Gabor l-a purtat pentru prima dată în acești zece ani care au trecut de când și-a pierdut mama. Sora Monicăi Gabor a povestit ce i s-a întâmplat în seara în care a ieșit în oraș purtând la gât perlele mamei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Veronica Bulai, mama Ramonei Gabor, s-a stins din viață în anul 2013, într-un pelerinaj. Femeia a murit, după ce o bucată de stâncă s-a desprins și a căzut peste ea la Mânăstirea Frăsinei. Din câte se pune, femeile nu au voie în acea zonă și s-a crezut la vremea aceea că din cauza acestui lucru și-a pierdut viața.

img-28img-28

Ramona Gabor a rămas fără cuvinte când a purtat colierul cu perle al mamei sale

Ramona Gabor a mărturisit că își dorea de ceva timp să poarte un inel cu perlă și s-a gândit la asta, însă nu a apucat să își cumpere unul. Astfel, a decis să meargă în oraș alături de mai multe prietene purtând la gât colierul cu perle al mamei sale. Iar ceea ce a urmat a determinat-o pe Ramona să afirme că nu crede în coincidențe.

„Astăzi am decis să port aceste perle care i-au aparținut mamei mele. Este prima dată când le port de când a murit. În timp ce mă pregăteam, m-am gândit… Ar fi frumos să am un inel cu o perlă, dar nu am avut niciunul.

Oricum, m-am dus la cină și când am ajuns acolo mă aștepta un cadou. Când am deschis cutia asta a fost reacția mea, pentru că în cutie era… un inel cu perle. Nu știu de voi, dar eu nu cred în coincidențe. Unele lucruri sunt menite să se întâmple, unii prieteni devin familia ta aleasă, unii oameni sunt trimiși de Dumnezeu în viața ta cu un motiv„, a scris Ramona Gabor pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei și a lui Alexandru Papadopol: „Să nu îți imaginez că nu are puseele și ieșirile de adolescentă. Se enervează, trântește’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au fotografiat Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, după scandalul cu presupusa lui amantă: „Poza vorbește de la sine' / Vecinii au chemt Poliția acum două săptămâni

Citește și: Organizatorii Untold, prima reacție după ce concertul lui Gheboasă a fost intens criticat: „Nu am intervenit niciodată în actul artistic, deoarece credem în libertatea de exprimare'

Mama Ramonei și a Monicăi Gabor a murit într-un pelerinaj

Pe 22 august 2013, Veronica Bulai, mama Monicai Gabor, se afla în pelerinaj la manastirile din Gorj. Dupa ce au vizitat lacasul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane insotit de un ghid au facut popas la pestera cu acelasi nume, aflata la un kilometru distanta.

De aici, s-au oprit sa faca poze cu stancile din afara pesterii. La un moment, o bucata de piatra grea de sapte kilograme s-a prabusit peste femeia in varsta de 54 de ani.

Imediat au venit ajutoare insa din pacate medicii nu au mai putut face nimic. Pestera este celebra mai ales pentru ca drumul trece direct pe sub stanci. In acelasi timp nu este un loc amenajat in care turistii sa fie feriti de caderile de pietre si nici plase de siguranta.

Cu o seara inainte, femeia a dormit la Manastirea Frasinei, acolo unde a incalcat un bluestem stravechi. Situata intr-un loc izolat, pe un drum forestier care leaga Calimanesti de Baile Olanesti, manastirea este recunoscuta ca un Athos romanesc.

Legenda Manastirii Frasinei spune ca Sfantul Calinic, dupa ce a ridicat lacasul de cult, ar fi plecat pentru o perioada. Cand s-a intors, i-ar fi gasit pe preoti petrecand cu femeile din sat, moment in care Sfantul Calinic a facut un legamant pe vecie, ca nici o femeie sa nu mai aiba vreodata voie sa treaca pe la manastire.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton