Sylvia Sîrbu, adevărul despre perioada în care făcea parte din trupa A.S.I.A.: „Mă simțeam exclusă. Nimeni nu avea răbdare cu mine și...”. Cum și-a descoperit pasiunea pentru yoga

 Radulescu Ruxandra
.

Sylvia Sîrbu, adevărul despre perioada în care a fost membra trupei A.S.I.A. Sylvia Sîrbu a devenit cunoscută în momentul în care a devenit membra trupei A.S.I.A.. Cântăreața a făcut parte vreme de trei ani din celebra formație, însă întreaga experiență i-a adus și lucruri mai puțin plăcute, deoarece trupa era deja închegată și câteodată se simțea ca o „intrusă”. Iată ce dezvăluiri a făcut Sylvia Sîrbu despre acea perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sylvia Sîrbu, adevărul despre perioada în care a fost membra trupei A.S.I.A.. Sylvia Sîrbu a intrat în atenția publicului atunci când a fost cooptată de managerul trupei A.S.I.A., Adrian Ordean, să facă parte din celebrul proiect muzical. Sylvia a mărturisit, recent, că experiența a fost una deosebit de dificilă pentru ea, deoarece nu avea niciun fel de experiență în domeniul muzicii.

index-32index-32

Sylvia Sîrbu, adevărul despre perioada în care făcea parte din trupa A.S.I.A

Sylvia Sîrbu a oferit detalii despre perioada pe care a petrecut-o ca membă a trupei A.S.I.A.. Cântăreața a recunoscut că, fiind nouă în trupă și lipsită de experiență în domeniul muzicii, i-a fost foarte greu să se integreze alături de celelalte fete.

„Eu am făcut parte 3 ani din trupa A.S.I.A Cred că toată chestia cu trupa a fost mai grea pentru mine, deoarece nu aveam nicio treabă cu domeniul ăsta. Nu mi-am dorit niciodată să devin cântăreață, am devenit din pură întâmplare. Eu îmi doream să lucrez în publicitate și eram în primul an de facultate. Colaboram cu o agenție de publicitate. Șeful meu era impresarul Loredanei Groza la vremea aceea. Într-o zi m-a întrebat în glumă ce altceva aș vrea să fac.

Citește și: Din ce câștigă bani Viviana Sposub, la un an de când s-a retras din televiziune. Și-a înființat propria afacere și are un profit impresionant

Citește și: Andreea Raicu a împlinit 46 de ani. Cu cine și-a petrecut ziua de naștere, în Italia

Mi-a fost foarte greu, pentru că trupa A.S.I.A mai trecuse prin multe schimbări până la mine. Eu a trebuit să înregistrez toate piesele cu vocea mea, să învăț toate coregrafiile. Eu nu aveam niciun fel de experiență cu studioul. Nimeni nu mai avea răbdare cu mine și nu înțelegea că eu sunt super începătoare. La un moment dat mă simțeam chiar exclusă. Dar până la urmă m-am acomodat„, a declarat Sylvia Sîrbu pentru Fanatik.

Ce a făcut-o pe Sylvia Sîrbu să apuce calea spiritualității

În prezent, Sylvia Sîrbu este pasionată de yoga și e supranumită acum „profa de zen'. Ea s-a orientat către spiritualitate în 2013, când a trecut printr-o criză existențială.

Dintr-o nevoie personală. Prin 2013 am intrat într-o perioadă în care nu știam ce mi se întâmplă. Nu mă mai regăseam în propria mea viață. Nu eram mulțumită, nu mă simțeam împlinită, nu mă puteam bucura de ce este în jurul meu. Eu sunt un om foarte pragmatic, vreau să înțeleg ce mi se întâmplă. Nu știam unde să caut răspunsuri.

Am învățat să-mi ascult corpul. Am avut și accidentări, pe care le resimt și în ziua de azi. Am învățat că nu trebuie să forțezi foarte mult nota, pentru că la un moment dat vrei să-ți depășești limitele. Întotdeauna corpul nu ne minte. Sunt multe emoții care sunt blocate la nivelul corpului nostru fizic.

Mi s-a întâmplat după clase să îmi vină să plâng, iar asta să fie ca o eliberare. La yoga întindem mușchii și ligamentele, iar astfel se crează spațiu. La final, când se face acea meditație, ceea ce este blocat în interiorul corpului, iese la suprafață. Apoi începi să te simți din ce în ce mai bine și nu știi neapărat de ce.„, a declarat Sylvia Sîrbu.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton