Sylvia Sîrbu a avut probleme grave de sănătate. De ce s-a retras fosta cântăreață din viața publică: „În România, ca să ajungi la doctor, trebuie să...”

 Oana Pantazi
.

Sylvia Sîrbu a avut probleme grave de sănătate. Silvia Sîrbu, fostă membră a trupei A.S.I.A., s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme serioase de sănătate, iar asta a determinat-o să se retragă pentru un timp din viața publică. Iată ce a povestit artista despre momentele stresante prin care a trecut în ultimul an!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sylvia Sîrbu a avut probleme grave de sănătate. În ultima vreme, Sylvia s-a confruntat cu probleme de sănătate care au pus-o la grea încercare, iar asta a deteminat-o să fie mult mai puțin prezentă în viața publică, dar și în social media. Chiar dacă nu mai cântă și s-a reprofilat într-o zonă total diferită, fosta membră a trupei A.S.I.A nu a pierdut contactul cu fanii… În ultimul an însă, Sylvia a fost o prezență rară inclusiv în mediul online. Iată care este motivul!

sylvia-probleme-de-sanatate-3sylvia-probleme-de-sanatate-3

Sylvia Sîrbu a avut probleme grave de sănătate

Când era în trupa A.S.I.A., Sylvia era adulată de fani, care fredonau, alături de ea și colegele ei de trupă, fiecare melodie, însă acele vremuri au apus, iar notorietatea artistei a scăzut odată cu plecarea din trupă. Sigur, nu i-a folosit nici scandalul uriaș care a precedat despărțirea de soțul ei, Andrei Ștefănescu… În timp ce Andrei și-a văzut de viața personală, dar și de proiectele profesionale muzicale și de televiziune, Sylvia nu a fost la fel de norocoasă, cel puțin nu din punct de vedere artistic…

Citește și: Cum arată rochia de mireasă purtată de Carmen de la Sălciua la nuntă.Imagini spectaculoase de la eveniment

Citește și: Somație de la CNA pentru Antena Stars, după interviul cu George Buhnici:Intervenția domnului Dan Capatos ia din vina postului cea mai mare parte

Citește și: Ce probleme au gemenele lui Mihai Morar, înainte de Evaluarea Națională:Cu școala e groasă rău de tot

Pasionată de yoga, vedeta, supranumită acum „profa de zen”, a renunțat la muzică și a făcut cursuri de specializare în hatha, iar apoi a început să țină cursuri de dezvoltare personală și ateliere pentru femei. Din păcate înasă, în ultima vreme, zenul ei a avut de suferit, deoarece Sylvia s-a confruntat cu probleme de sănătate care au ținut-o departe de viața publică.

„Am avut un an în care am fost extrem de preocupată de propria mea sănătate şi a trebuit să fac nişte controale amănunţite, şi nu cred că este plăcut pentru nimeni să facă multe vizite la medici şi analize peste analize, dar acesta a fost anul meu practic, iar acum sunt bine şi mă bucur că am putut să îmi reiau, mă rog, viaţa şi planurile, şi proiectele, şi aşa mai departe, pentru că, într-adevăr, a fost dificil”, a declarat Sylvia la Antena Stars.

Sylvia: „A fost un stres continuu”

De altfel, vedeta a povestit că nu doar problemele de sănătate i-au creat emoții, ci și stresul cauzat de așteptarea rezultatelor analizelor. Mai mult, a dezvăluit Sylvia, și pogramările la medici, o problemă arzătoare în România, au fost un factor cauzator de stres, deoarece perioada de așteptare pentru a ajunge la un specialist este foate mare.

„Am ajuns la concluzia asta foarte frustrantă, că în România, ca să ajungi la doctor, trebuie să te programezi cu foarte multe luni înainte, pentru că altfel nu există programare din bun-simţ, şi a fost, practic, un stres continuu de care sunt foarte fericită că am scăpat”, a mai spuns vedeta.

Din fericire, Sylvia, după ce s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, acum se simte bine și este pregătită să-și reia proiectele.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton