Sylvia Sîrbu, despre starea ei de sănătate, după doi ani în care s-a retras din viața publică: "După ce am explorat cele mai adânci și întunecate părți ale mele, este timpul pentru lumină!"

 Dumba Gabriela
.

Sylvia Sîrbu a revenit în spațiul public cu noutăți despre starea sa de sănătate, după doi ani în care s-a retras de pe rețelele de socializare. Sylvia Sîrbu anunța, acum doi ani, că are mari probleme de sănătate și preferă să se concentreze strict pe rezolvarea acum, iar astăzi a revenit pe Instagram cu un mesaj prin care anunță că se simte mult mai bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În 2022, Sylvia Sîrbu anunța că a avut parte de un an plin de provocări pe partea de sănătate. De altfel, fosta cântăreață de la trupa A.S.I.A. a povestit că nu doar problemele de sănătate i-au creat emoții, ci și stresul cauzat de așteptarea rezultatelor analizelor. Mai mult, a dezvăluit Sylvia, și pogramările la medici, o problemă arzătoare în România, au fost un factor cauzator de stres, deoarece perioada de așteptare pentru a ajunge la un specialist este foate mare.

4444

Cum se simte Sylvia Sîrbu în prezent, după ce a anunțat că are probleme de sănătate

Sylvia Sîrbu, supranumită „profa de Zen”, datorită preocupărilor sale legate de spiritualitate, yoga și diverse terapii de relaxare, a revenit pe Instagram și le transmite fanilor că se simte mult mai bine.

„Vă salut cu mult drag și dor din perioada mea de recuperare fizica și emoțională, după doi ani pe care i-am simțit că pe un travaliu existențial' în care au avut loc transformări adânci. Nu degeaba spune horoscopul că pentru Capricorni, anul 2024 reprezintă o noua etapa de viață, după o perioada de 15 ani de teste, lecții și încercări. Fix asta simt și eu, până în adâncul ființei – sunt tot eu și totuși diferita, cu sete de nou, de transformare, de șlefuire a ceea ce a lovit viață până a dat o noua forma și conținut.

Simt că după o perioada incredibil de lungă în care am explorat cele mai adânci și întunecate parti ale mele, este timpul pentru lumină. Simt că fiecare pas pe care-l fac, mă duce mai departe de un trecut pe care am încetat să-l mai analizez sau să-l privesc din pespective noi. A rămas doar pace și zâmbete iar trecutul este acolo unde-i este locul, în trecut ….

Am pornit anul extrem de slow, cu 100% focus pe vindecare, pe grija fata de mine și pe reconectarea cu corpul meu. Încă mai am multe de recuperat dar fiecare zi reprezintă un mic progres. Mental, mi-a trebuit ceva care să mă deconecteze și care să mă relaxeze (mereu, după perioadele super dificile, simt nevoia să mă premiez' cu ceva), așa că focusul meu a fost subiectul skin care. La 40 de ani împliniți în decembrie, era cazul să adopt și un astfel de hobby.

Citește și: Clipe de groază pentru Sylvia Sîrbu! A fost atacată de hoți în propria casă 

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gabriela Prisăcariu, cât timp Dani Oțil a filmat în străinătate, pentru Power Couple: „O perioadă extrem de grea și de lungă, greu din punct de vedere moral' / EXCLUSIV

Citește și: Adrian Cioroianu, primele declarații după ce Daniela Nane a anunțat divorțul: „Am văzut ce s-a dat despre povestea asta, dar nu este chiar așa. Noi doi…'. Când s-au separat, de fapt

Simt că am făcut o scoală intensiva despre ingrediente, combinații, testări ( am făcut fffff mult research despre produse și ingrediente pentru a desoperi ce mi se potrivește cel mai bine) și sunt tare curioasa care vor fi efectele pe temen lung ale noii mele pasiuni.

Concluzie: viața m-a învățat să nu-mi mai fac multe planuri și că uneori doar să spun : Doamne, facă-se voia ta! În noul an, îmi doresc doar să fiu sănătoasă și viață să fie blândă cu mine! Nu stiu daca ultimii ani m-au făcut mai puternica, dar cu siguranță sunt mai înțeleaptă și mai morivata să ajung acolo unde doresc. Mi-e dor de țoață lumea, oameni dragi și minunați!”, a scris Sylvia Sîrbu pe Instagram.

Sylvia Sîrbu a avut probleme grave de sănătate

În ultimii ani, Sylvia Sîrbu s-a confruntat cu probleme de sănătate care au pus-o la grea încercare, iar asta a deteminat-o să fie mult mai puțin prezentă în viața publică, dar și în social media. Totodată, fosta membră a trupei A.S.I.A. a făcut schimbări la nivelul regimului ei alimentar, propunându-și să-și prioritizeze sănătatea de acum încolo.

Pasionată de yoga, vedeta, supranumită acum „profa de zen', a renunțat la muzică și a făcut cursuri de specializare în hatha, iar apoi a început să țină cursuri de dezvoltare personală și ateliere pentru femei.

„Am avut un an în care am fost extrem de preocupată de propria mea sănătate şi a trebuit să fac nişte controale amănunţite, şi nu cred că este plăcut pentru nimeni să facă multe vizite la medici şi analize peste analize, dar acesta a fost anul meu practic, iar acum sunt bine şi mă bucur că am putut să îmi reiau, mă rog, viaţa şi planurile, şi proiectele, şi aşa mai departe, pentru că, într-adevăr, a fost dificil', spunea Sylvia Sîrbu acum doi ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton