Ce declarație neașteptată i-a făcut Tania Budi lui Cătălin Botezatu: "Este bărbatul perfect, mai frumos de atât nu se poate" / Cei doi au avut o relație, acum 30 de ani

 Radulescu Ruxandra
.

Ce declarație neașteptată i-a făcut Tania Budi lui Cătălin Botezatu, după 30 de ani de prietenie. Între Tania Budi și Cătălin Botezatu există o frumoasă prietenie, ce durează de mai mult de trei decenii. Fosta prezentatoare TV și creatorul de modă împărtășesc multe amintiri și experiențe, care i-a apropiat tot mai mult. Cei doi au numai cuvinte de laudă la adresa celuilalt în spațiul public, și, recent, Tania Budi a făcut o declarație superbă pentru bunul ei prieten, Cătălin Botezatu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce declarație neașteptată i-a făcut Tania Budi lui Cătălin Botezatu, după 30 de ani de prietenie. Tania Budi, 55 de ani, este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe feminine din zona showbiz-ului. Fosta prezentatoare TV și creatorul de modă, Cătălin Botezatu, se află într-o strânsă relație de prietenie, care durează de peste 30 de ani. Botezatu și-a manifestat dintotdeauna aprecierea față de frumoasa Tania Budi, aceasta recunoscând, la rândul ei, că se bucură să-l fi cunoscut pe designer. Recent, Budi a mărturisit că bunul ei prieten, Cătălin Botezatu, este bărbatul perfect. Iată declarațiile neașteptate ale vedetei!

tania-budi-e1595343525299tania-budi-e1595343525299

Ce declarație neașteptată i-a făcut Tania Budi lui Cătălin Botezatu, după 30 de ani de prietenie

Tania Budi este o femeie frumoasă, inteligentă, și, nu în ultimul rând sensibilă. Chiar și după 30 de ani de prietenie cu designerul Cătălin Botezatu, Tania se declară măgulită de la aprecierile acestuia la adresa ei. Fosta prezentatoare a declarat că Botezatu este un om cu un suflet minunant și un om superb, de aceea, în ochii ei, el este bărbatul perfect.

Citește și: Vedete superbe 50+ la VIVA! Influencers Party 2023. Tania Budi, Anca Țurcașiu și Monica Davidescu au atras toate privirile

Citește și: La ce intervenții estetice apelează, periodic, Tania Budi, la 55 de ani: „Îmi place să stau la soare, dar sunt conștientă de efectele nocive pe care acesta le are”

Citește și: Irinel Columbeanu a fost umilit de tatăl Oanei Cojocaru, fosta lui iubită: „Mi-a zis să-mi văd de bătrânețile mele”

„Pe mine mă măgulește, mă emoționează extrem de tare orice spune despre mine. El e mult mai exuberant în declarații, eu sunt o fire puțin mai introvertită, dar asta nu înseamnă că nu am niște sentimente pentru el, nu cred că se pot descrie în cuvinte. Este bărbatul perfect dacă mă întrebi, și pe dinafară și pe dinăuntru. Sufletul lui e ceva imens. Vezi câte e de frumos, sufletul lui înmulțește-l cu un milion. Mai frumos atât decât atât nu se poate, e un bărbat superb.', a declarat Tania Budi, pentru WOWnews.

Tania Budi, singura femeie pe care mama lui Cătălin Botezatu și-a dorit-o ca noră

Cătălin Botezatu și Tania Budi au o frumoasă legătură de prietenie, care a rezistat de-a lungul timpului. Designerul a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa vedetei, menționând că a fost singura femeie pe care mama lui a dorit-o ca noră.

Cum să cerți așa o femeie frumoasă? Niciodată! Eu cu ea am vrut să mă însor! Mama mi-a spus tot timpul și îmi spunea și acum: Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi!’.

De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât! Asta este mama! Dar nu am cum să cert un înger! Și acum arată superb, dar când am cunoscut-o arăta ca un înger!

Avea niște ochi superbi, care și acum sunt la fel, avea un păr superb, un timbru vocal superb, vorbea și vorbește calm. Este o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit! Suntem prea bătrâni pentru asta și cred că amândoi vrem independență și vrem libertate! (n.r. ca să se căsătorească acum)’, a declarat Botezatu pentru ego.ro.

FOTO: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton