Tania Budi, singura femeia la care Cătălin Botezatu nu a ridicat tonul niciodată: "Își iese din fire, e un om pretențios"

 Radulescu Ruxandra
.

Tania Budi, singura femeia la care Cătălin Botezatu nu a ridicat tonul niciodată. Tania Budi și Cătălin Botezatu se cunosc de 30 de ani și îi leagă o frumoasă prietenie. Cei doi au colaborat și în plan profesional, pe vremea când Tania Budi activa ca model. Deși Botezatu este vulcanic din fire în culisele prezentărilor de modă, Tania Budi a fost singura la care designerul nu a ridicat niciodată tonul. Recent, Tania Budi a oferit detalii inedite despre relația de prietenie dintre ea și Cătălin Botezatu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tania Budi, singura femeia la care Cătălin Botezatu nu a ridicat tonul niciodată. Tania Budi, 55 de ani, și Cătălin Botezatu, 56 de ani, se cunosc de 30 de ani și au colaborat în plan profesional de câteva ori. Tania Budi a prezentat pentru Bote, în cadrul câtorva spectacole de modă și, recent, a rememorat un aspect mai puțin știut despre relația dintre ei. Deși au fost dintotdeauna prieteni, Botezatu a recunoscut în urmă cu ceva timp că Tania Budi a fost una dintre marile iubiri. Frumoasa vedetă a mărturisit, recent, că designerul era câteodată coleric în culisele prezentărilor de modă, însă nu a ridicat niciodată glasul la ea.

3tania-budi-683×1024-13tania-budi-683×1024-1

Tania Budi, singura femeia la care Cătălin Botezatu nu a ridicat tonul niciodată

Tania Budi și-a amintit cum a decurs colaborarea cu Cătălin Botezatu, pe vremea când a defilat pentru designerul român. Tania Budi a menționat că Bote era un perfecționist și că devenea coleric, dacă lucrurile nu erau puse la punct. Cu toate acestea Cătălin Botezatu nu a ridicat niciodată tonul la ea.

Citește și: Tania Budi acuză autoritățile că i-au sabotat afacerea: „Se tot pune bețe-n roate. E incompetență”

Citește și: Care este singura intervenție pe care și-a făcut-o Tania Budi: „Acum vreun an mi-am…”

Citește și: Florin Dumitrescu și-a sărbătorit fiica în prima zi de Paște: „Pokemonul ăsta mic o să ajungă departe…”Ce promisiune emoționantă i-a făcut fetiței

Citește și: Primele declarații ale milionarului Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan, după ce s-a aflat că are o relație cu impresara: „Sunt o persoană…”

De multe ori m-am gândit pentru că îl știu bine pe Cătălin de atâția ani și știu foarte bine care este comportamentul lui în spatele scenei când are de regizat ceva. Nu e ușor. Își iese din fire. Aici ne asemănăm foarte tare pentru că și eu în business-ul meu, în culise cum ar veni, cu angajații sunt foarte colerică pentru că sunt foarte pretențioasă. Iar el este un om pretențios. Într-adevăr cu mine, de când ne știm, de 30 de ani sau câți sunt, niciodată nu a ridicat puțin glasul să-mi zică: „Tania' sau ceva. Nici măcar o dată. Nici în particular, nici în backstage. Niciodată. Pentru mine este gentleman-ul perfect', a mai completat Tania pentru EGO.ro.

Tania Budi, despre activitatea ei ca model: „Lumea confundă un lucru”

Tania a mai precizat pentru aceeași sursă că nu a fost niciodată model de profesie, însă a făcut o excepție pentru Cătălin Botezatu, atunci când o chema să participe la defilări.

„Toată lumea confundă un lucru. Eu nu am fost model niciodată. Am mai defilat pentru Cătălin când avea niște evenimente speciale, cu modele care erau persoane cunoscute. Dar azi admiram fetele, admirat evenimentul în sine că de câte ori își bagă Cătălin codița la un eveniment, la un art artistic, pentru că și moda este un art artistic, iar ce a făcut el în seara asta este un eveniment superb. M-am bucurat foarte tare', a declarat Tania Budi pentru aceeași sursă.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton