Tania Budi a suferit o traumă în copilărie, din cauza tatălui ei: „Era un om foarte dur, verbal era foarte violent”

 Dumitrache Laura
.

Tania Budi a suferit o traumă în copilărie, din cauza tatălui ei. Tania Budi este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. S-a născut în Constanța și are un frate geamăn, Ionuț Budi. Vedeta a fost discretă întotdeauna cu viața sa de familie, dar într-un interviu, Tania Budi a vorbit despre relația pe care o avut-o cu tatăl ei, care a decedat în anul 2009.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tania Budi a suferit o traumă în copilărie, din cauza tatălui ei. Tania Budi a avut o carieră în televiziune, dar în urmă cu câțiva ani s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a ocupat de afacerile pe care le conduce alături de fratele său, Ionuț Budi. Vedeta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său, care a decedat în urmă cu 14 ani.

tania-in-tineretetania-in-tinerete

Tania Budi s-a retras din lumina reflectoarelor și apare rar pe micile ecrane. Vedeta este discretă cu viața sa personală, iar într-un podcast a vorbit despre relația de coșmar pe care a avut-o cu tatăl ei. Tania Budi a precizat că părintele său a iubit-o foarte mult, doar că era violent verbal.

Citește și: Tania Budi acuză autoritățile că i-au sabotat afacerea: „Se tot pune bețe-n roate. E incompetență”

Citește și:Care este singura intervenție pe care și-a făcut-o Tania Budi: „Acum vreun an mi-am…”

Citește și:Carmen Brumă a pozat topless la 45 de ani: „Cred că vârsta biologică este și alegerea ta”

Citește și:Oana Matache s-a afișat iar în compania lui Radu Siffredi, după zvonurile despărțirii. Ce a postat pe Internet sora Delia Matache

Tania Budi a suferit o traumă în copilărie, din cauza tatălui ei

Tania Budi a lucrat în televiziune, dar de câțiva ani s-a retras din lumina reflectoarelor și își ține viața departe de ochii curioșilor. Invitată la podcastul Taclale, Tania Budi a vorbit despre copilăria sa, mărturisind că a avut o relație de coșmar cu tatăl ei. Tatăl fraților Budi a decedat în anul 2009.

M-a iubit foarte mult, dar era un om foarte dur. În limbaj în primul rând. Ne certa tot timpul. Nu primeam pe nimeni în casă, ne doream și noi să vină cineva să se joace cu noi. Tot timpul căuta nod în papură. Din păcate, nu se prea putea discuta cu el. Era închis în el, verbal era foarte violent. De când eram mică auzeam numai cuvinte urâte',a declarat Tania Budi.

Tania Budi a refuzat să mai apară în Playboy, după moartea tatălui său

Tatăl Taniei Budi s-a stins din viață în anul 2009, în momentul în care vedeta era decisă să pozeze în Playboy. Devastată de vestea morții părintelui său, Tania Budi a refuzat să mai pozeze în revista pentru adulți.

„După primele zile de shooting pentru Playboy, am terminat și când am ajuns acasă, am aflat vestea morții tatălui meu. Am hotărît să renunț la tot, cei cu care negociasem m-au înțeles, iar pictorialul nu a mai apărut niciodată, așa cum fusese gândit inițial.Tatălui meu nu i-ar fi plăcut deloc', a mai spus aceasta.

Tania Budi: „Mi-a fost frică de căsătorie”

Tania Budi se numără printre cele mai curtate femei din showbiz-ul românesc. Fosta prezentatoare tv s-a iubit cu mulți bărbați celebri din România, dar niciunul dintre ei nu a reușit să o convingă să facă pasul cel mare. La vârsta de 55 de ani, Tania Budi arată spectaculos și se bucură de viața ei. Tania Budi nu a devenit mamă până acum și nici nu a îmbrăcat rochia de mireasă. Chiar și așa, frumoasă blondină a declarat că a existat o perioadă în viața ei când și-a dorit să aibă un copil.

,,A fost o perioadă în care mi-am dorit copii, dar nu îmi fac planuri. Dacă vin de la sine, este bine. Oamenii ţin cont de gura lumii. Eu vreau să fiu fericită, nu să fac ce face lumea. (…) În toate relaţiile mele serioase s-a pus problema căsătoriei. Doar că nu s-a ajuns la căsătorie. În relaţie am făcut eu un pas în spate sau partenerul meu. Dacă simţeam că nu mai e drumul aşa de frumos ca la început, ne-am despărţit. Mi-a fost frică de căsătorie. Acum nu pot spune că îmi e frică sau că îmi doresc sau nu. Eu sunt fericită aşa cum sunt.', a declarat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton