Tania Popa a înlocuit-o pe Natașa Raab în reclama la iaurt. Regretata actriță s-a stins din viață la 70 de ani

 Dumitrache Laura
.

Tania Popa a înlocuit-o pe Natașa Raab în reclama la iaurt. Natașa Raab a fost una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Din păcate, regretata actriță s-a stins din viață pe 23 octombrie, la vârsta de 70 de ani. Natașa Raab era protagonista unei reclame la iaurt, a cărei replică era cunoscută de multi români. După moartea sa, actrița Tania Popa este noua Coana Chiva în celebra reclamă la iaurt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Natașa Raab a jucat în numeroase telenovele românești și era cunoscută drept Coana Chivă, din reclama celebră la iaurt. Replica ei „Prea bun, prea ca la țară”, era cunoscută de milioane de români. După moartea sa, actrița a fost înlocuită în reclamă cu actrița Tania Popa.

tania popa noua coana chivatania popa noua coana chiva

După moartea actriței Natașa Raab, care s-a stins din viață în urmă cu o lună, la vârsta de 70 de ani, celebra firmă de lactate cu care aceasta avea un contract de imagine de ani de zile și-a retras toate reclamele. Au dispărut imaginile cu Natașa Raab, iar Tania Popa este noua vedetă a celebrei reclame!

Citește și: Natașa Raab a murit la 70 de ani. Actrița suferea de Parkinson. Florin Zamfirescu: „Era ca o familie pentru noi. Eu am sunat de multe ori la ea”

Citește și:Florin Zamfirescu dezvăluie ultima discuție avută cu Natașa Raab: „A împleticit așa niște cuvinte și mi-a zis…'. Actrița a murit la 70 de ani

Citește și:Codin Maticiuc s-a căsătorit civil cu mama copiilor lui, Ana Pandeli: „Nu vreau să facem nunta la biserică”

Citește și:Prima imagine cu fiica adoptată de Crina Matei: „Fiecare călătorie a micuței mele este sigură…”. Micuța Charlotte a fost creștinată de 11 perechi de nași

Tania Popa a înlocuit-o pe Natașa Raab în reclama la iaurt

Natașa Raab, celebra actriță care a jucat în unele dintre cele mai de succes telenovele românești, a încetat din viață la vârsta de 70 de ani. Actrița s-a stins din viață în urmă cu o lună, lăsând în urmă multă durere. Natașa Raab era supranumită și Coana Chiva, din reclamele celebre la iaurt. Replica ei „Prea bun, prea ca la țară” era cunoscută în rândul a milioane de români.

Odată cu moartea sa, compania de lactate cu care actrița avea un contract de imagine și-a retras toate reclamele. Acum, Tania Popa este noua vedetă a celebrei reclame la iaurt. Reclama în care apare Tania Popa este difuzată pe posturile TV, dar și pe Youtube. Tania Popa este noua Coana Chiva și continuă să ducă mai departe vorbele interpretate de regretata actriță Natașa Raab.

Tania Popa este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară și i-a cucerit pe multi cu aparițiile ei din diverse emisiuni de televizune, precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' sau „Ferma Vedetelor'. În anul 2004, Tania Popa a primit Ordinul Meritul Cultural Categoria D Arta Spectacolului — Clasa I.

Cum a ajuns Natașa Raab să o interpreteze pe Coana Chiva

Românii o identificau pe Natașa Raab cu personajul Coana Chiva, dintr-o reclamă la lactate. Această replică Prea bun, prea ca la ţară’, ce a devenit celebră peste tot în țară. Regretata actriță a dezvăluit în urmă cu ceva timp cum a reușit să interpreteze personajul Coana Chiva. Natașa Raab povestea că a obținut rolul printr-o pură întâmplare.

„Eram la o probă pentru un film şi mi s-a spus că alături e un casting pentru o reclamă. Pentru că mai aveam de aşteptat cu proba am intrat acolo.Mi s-a pus un batic pe cap şi mi s-a spus să rostesc cu un pic de accent ardelenesc celebra frază de acum. Apoi mă tot sunau să-mi spună că se micşorează lista. Văzuseră peste 1.000 de actriţe. Le-am spus să mă anunţe când o fi şi o fi. Şi aşa am, ajuns Coana Chiva’, spunea Natașa Raab, în 2015, pentru Click!

Natașa Raab a murit pe 23 octombrie, la vârsta de 70 de ani. Marea actriță era diagnosticată cu Parkinson, boala cu care s-a luptat vreme de trei ani. A avut zeci de roluri memorabile și aparitii spectaculoase, dar multă lume o asocia cu reclama la lactate în care apărea în rolul Coanei Chiva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton